| andra151 a întrebat:

Cum as putea sa-mi decolorez mustata?laughing. Cu apa oxigenata? care sunt riscurile?

3 răspunsuri:
| andreea234 a răspuns:

Iese si cu apa oxigenata.
Apa oxigenata, insa, decoloreaza treptathappy
Trebuie pur si simplu sa iei o discheta de vata si sa o inmoi in apa oxigenata, apoi freci usor. big grin
Dar ti-am zis, sa nu te astepti sa fie blonda din prima, ci treptat
In caz ca te grabesti, gasesti la farmacie decolorant special pentru asta(nu poti lua de`ala de care zice SuperLover, pentru ca ea/el se refera la cel pentru parul. din caplaughing ). Si, tu daca esti putin mai sensibila(pentru ca aia chiar e o zona sensibila) te poti irita.
Kisses :X:*

| SuperLover a răspuns:

Cu decolorant ce se gaseste peste tot. cu apa oxigenata nu iese nimic. cu acel decolorant (ai nevoie si de oxidant) se face foarte bine, dar dupa ce te-ai decolorat cu el, sa dai cu o crema hidratanta ca sa nu se irite

| SuperLover a răspuns:

Stiu ca acela e pentru par, dar crede-ma ca nu are importanta. Eu sunt foarte foarte sensibila cam peste tot, iar prima data mi-am decolorat mustata cu decolorant de par si nu mi s-a intamplat nimic. De mult timp ma decolorez asa si nu am patit nimic. Dar intr-adevar, nu stiu cum ar actiona pe piele ta, e bine sa incerci cu cel special pentru mustata prima data, desi s-ar putea sa nu conteze asta.