Impleteste-l si umezeste-l,onduleaza-l cu ajutorul placii de par,sau daca nu vrei sa-l arzi,foloseste hartii pentru al ondula(cauta pe youtube, sau in caz ca nu gasesti, scrie-mi in privat).
Poti sa te pui pe moate si tine aproape o saptamana. Moatele alea le faci dintr-o carpa rupta in fasi si parul il rasucesti pe o fasie dinaia
Exista niste bigudiuri din aluminiu (se numesc bigudiuri calde) care se fierb intr-un vas cu apa, apoi se pun pe ele suvite de par si se ruleaza, "se prin cu niste chestii de plastic". Parul sta undulat maxim 2 zile, desi a doua zi nu va arata ca prima, doar daca folosesti fixativ de par. Mai sunt si bigudiuri cu burete sau din plastic.
Cu bigudiuri, din plastic sau homemade sau dupa ce te speli, iti faci codite impletite multe si le strangi pe fiecare sau impreuna intr-un coc si te usuci asa.Sau te dai pe par cu apa cu sare si le fel, strangi parul si vei ramane creata creata.
Ooo...asta e partea mea preferata. poti sa o faci in multe feluri, iata cateva dintre ele:
1. spala-te pe cap cu o seara inainte, lasa 15 minute parul liber, sa se usuce natural iar apoi i-ati suvitele care vrei sa le omdulezi si rasucestele dupa un creion bine de tot dupa care le prinzi cu o agrafa, iar a doua zi dimineata vei avea suvite ondulate.
2. incepi cu spalatul pe cap exact ca la 1 insa nu le mai ondulezi dupa creion ci le impletesti cat de strans poti pana sus la radacina, acest aspect iti va da un aer de diva a doua zi.
3. Ia suvita care vrei sa o ondulezi, roteste-o bine si strans apoi aplica spuma pe toata suprafata ei, las-o 10 secunde iar cand o vei desface va arata exact ca la coafor.
4. Stiu ca pare nebuneste insa poti sa iti ondulezi parul chiar sa cu placa. ia suvita care vrei sa o ondulezi, roteste-o bine si strans apoi oune placa pe toata suprafata ei si tine-o 15 secunde, cand vei desface siuvita da-o cu fixativ si va tine mai mult.
Cam asta aveam de spus, ma bucur ca te-am putut ajuta, fundita?
ladygaga întreabă:
DaciaRomania întreabă: