Eu zic ca totul tine d vointa. daca intr-adevar vrei te vei putea lasa d ciocolata.cat despre faa cu postul...nu cred ca e un motiv destul d bine pentru a te lasa d ciocolata, sau in general d mancarea care iti place.
Este ciocolata de postdaca chiar neuronii tai sunt blocati pe ciocolata mananci din aceea de post.sau poti incerca acum cateva zile poti incerca sa papi niste fructe, niste mere, niste pere chestii de genu
Offf si eu sunt la fel vezi ca ciocolata ingrasa eu mananc dulcuri in fiecare zi nu ma pot lasa asta e viata
Autocontrol. daca nu reusesti atunci nu ai control asupra ta ...Ambitioneaza-te si vei reusi.
Good luck!
Si eu am aceeasi problema...Incearca sa inlocuiesti ciocolata cu fructe sau ciocolata de post.
Am mai citit ca daca simti nevoia sa mananci tot mai multe dulciuri si prajeli, e semn ca ai avea nevoie de o cura de detoxifiere.
http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/dieta-de-primavara-articol-29523.html
Ai putea sa profiti de perioada postului si sa urmezi aceasta cura.Cum am spus si mai sus, inlocuieste ciocolata cu fructe(stiu ca e greu, dar...)Si incearca sa nu te mai gandesti la mancare.
bafta;)