Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Succes!
Aplica ulei de ricin pe unghii, acesta ajuta atat la cresterea unghiilor cat si la cresterea parului, mananca cat mai sanatos si ai putea sa iei si calciu pentru intarirea unghiilor.
1. Le poti da cu lacul acela special care este ca un fel de tratament --> este la farmacie [ dar cred ca mai de graba gasesti la plafar, eu l-am cumparat de la plafar si chiar mi-a intarit putin unghiile ]
2. Le poti baga in uleiul de masline, dupa ce l-ai incalzit putin, asta si stai catva timp cu unghiile acolo
3. Sa le tai, sa nu le rozi! le poti taia cat mai drept [ am auzit ca daca sunt taiate drept cresc mai repede ] acu' nu stiu ca nu am incercat.
4. Daca vrei sa ai unghii sanatoase trebuie sa consumi aproape zilnic alimente bogate in vit. A; B si C (morcovi, peste gras, verdeturi, legume proaspete, seminte, nuci).
5. Pentru unghiile care se rup: le freci cu lamaie 10 zile, de 2-3 ori pe zi.
6. http://www.stilfeminin.ro/......toase.html
sper ca te-am ajutat :* succes pa!
In primul rand sa le ingrijesti foarte mult, e pielitele luate, si date cu lac [nu neaparat]. Nu le da cu un strat foarte mare de oja. Bafta:*
Tine-le in apa cu suc de lamaie si sare.
Freaca-le cu felii de lamaie.
Ungele cu ulei de masline.
Unge-le cu iod.
Uleiul de masline ajuta . intareste unghiile . incearca totusi . si poti sa folosesti tratamente pentru unghii cu vitamina C, multivitamine, dar nu le poti lasa decat 1 zi pe unghii. :-s
Salut.Am unghiile mari, http://images03.olx.ro/ui/2/76/44/34907244_1.jpg un pic mai mari decat in poza aia sa iti faci o idee si nu folosesc ulei si nici un tratament.Intotdeauna ma fac cu lac atata tot, si sunt tari nu se rup pot si lucra si imi cresc repede.
Mario1996 întreabă: