Te duci la farmacie si iti cumperi o masca de par cu petrol. e foarte eficienta.si foloseste sampon si balsam de la pantene pentru caderea /fortificarea parului
Si eu am avut o perioada in care imi cadea parul.Era in perioada tezelor si a admiterii la liceu.Deci era de la stres.
Acum ca e vacanta mi s-a mai estompan caderea parului. POate si la tine e aceeasi problema.Ai grija de tine!
Hei. Spala-te folosind si balsam pe langa sampon. Functioneaza perfect. Iti spun din proprie experienta.
Citeam zilele acestea ca uleiul de masline este foarte bun pentru combaterea caderii parului. Se aplica pe pielea capilara in fiecare seara timp de zece zile, apoi se pune o basma pe cap. Dimineata se spala parul. Reteta aceasta nu am incercat-o. Am citit pe internet ca ar functiona.
Eu incerc sa am o alimentatie bogata in calciu si proteine, pentru ca aceasta este principala cauza a caderii parului. Incearca sa mananci mai multe fructe si legume proaspete, oua, peste, carne de vita, lapte... Un regim alimentar echilibrat, poate face minuni.
Bună.
Ulei de ricin cu ulei de măsline în cantități egale (30 de picături pe masaj) aplici prin mișcări circulare pe pielea capului, lași să acționeze timp de 2 ore după care te speli cu un șampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant și o mască puternic hidratantă.
Această procedură o repeți o dată pe săptămână, cel puțin o lună de zile.
Nu este de ocolit nici medicul dermatolog.
Sănătate.
Uleiul de ricin îl găsești la centrele de ceaiuri (Plafar), iar prețul unei sticluțe de 25 ml este de 3 ron.
Pa, pa.