Foloseste Zineryt! E o solutie cutanata foarte buna.Tratament care trebuie facut timp de 10 saptamani.Si eu il folosesc!
Piseaza 2 aspirine amesteca cu miere de albine si da-te pe fata cu aceasta masca. Tine-o o jumatate de ora dupa care spala-te.Foloseste-o doar de 2 ori pe luna
Mda cred ca exista o crema speciala am vazut o reclama cu o crema data cauta Clearasil.
Buna.ca sa ai un ten impecabil si fara cosuri ar trebui sa te speli pe fata in fiecare seara(respectiv si dimineata)cu o solutie de indepartat impuritatile si prafu care se aduna pe fata(o solutie exfolianta)si stiu o solutie de la farmacie pe baza de antibiotic si se cheama ZINERYT...si ar trebui sa eviti sa pui mana pe fata.
Trebuie sa ai o igiena buna a fetei ca sa-ti treaca
Sau ai putea sa incerci niste creme de la vichy-normaderm
mult noroc:*
Du-te la dermatolog. Nu-ti cumpara Zineryt ca s-ar putea sa nu mearga(propria experienta). Am fost la dermatolog si mi-a dat tratament... sa stii ca nu mai am multe
merge daca te duci la dermatolog!
Zineryt am folosit si eu si ma ajutat o perioada(nu scapasem definiti de ele)si dupa sa obisnuit tenul nu el si nu a mai functionat, iar cu sapun cu sulf nu-ti recomand sa te speli pentru ca o sati usuce fff tare pielea si chiar daca o sa te dai cu o crema dupa...incearca sa iti faci tot felul de masti naturale, sa consumi fructe, legume, lichide sa renunti la mancarea grasa si sa ai fata mereu curata.sati schimbi prosopu o data p zi, fata de perna o data la doua zile
uitate la raspunsurile de la intrebarile posta de minepoate te ajuta cu ceva
aaaaaaaaaa
incearca mibazon, e de uz veterinar poate la tine functioneaza