Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Ca si altii iti recomand sa te duci al dermatolog sa urmezi un tratament sub supraveghere medicala, adica sa fii chemat/a la control periodic de dermatolog. Dc folosesti creme din auzite e posibil sa nu ai rezultate. Eu de ex am incercat mai multe prd in urma cu mai mult timp si pana nu m-am dus la doctor nu mi s-a ameliorat acneea. In vara tot asa am folosit o crema retin a pentru pete 3 luni nu am avut nici un rezultat dupa care mi-am luat boreade 12 m-am dat cu el 2 luni si nici un rezultat. M-am dus la dermatolog si mi-a dat altceva. Deci du-te la dermatolog e cel mai bine. Si trebuie sa fii consecventa sa urmezi un tratament minim 4 5 6 luni. Stiu ca nu suna incurajator dar asta e adevarul. Eu am 24 de ani si am problema asta de la 12 13 ani si crede-ma ca sunt familiarizat cu prb asta.
Bafta!
Ca si altii iti recomand sa te duci al dermatolog sa urmezi un tratament sub supraveghere medicala, adica sa fii chemat/a la control periodic de dermatolog. Dc folosesti creme din auzite e posibil sa nu ai rezultate. Eu de ex am incercat mai multe prd in urma cu mai mult timp si pana nu m-am dus la doctor nu mi s-a ameliorat acneea. In vara tot asa am folosit o crema retin a pentru pete 3 luni nu am avut nici un rezultat dupa care mi-am luat boreade 12 m-am dat cu el 2 luni si nici un rezultat. M-am dus la dermatolog si mi-a dat altceva. Deci du-te la dermatolog e cel mai bine. Si trebuie sa fii consecventa sa urmezi un tratament minim 4 5 6 luni. Stiu ca nu suna incurajator dar asta e adevarul. Eu am 24 de ani si am problema asta de la 12 13 ani si crede-ma ca sunt familiarizat cu prb asta.
Bafta!
Daca ai acnee nu prea ai ce face. O poti tine sub control mergand la dermatolog, curatandu-ti fata bine de 2 ori pe zi...dar poati incerca crema de la vichy pentru cosuri e foarte buna. Costa in jur de 65 de lei dar merita pe deplin. Sper ca te-am ajutat
Pai ai putea sa te dai cu fond de ten ca sa le ascunzi sau poti sa faci un tratament care nu costa mult in jur de 100 lei :tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare...eu cel putin cu tratamentu asta am scapat de ele...succes
Eu am scapat de cosuri cam asa :ma spalam cu sapun dove s-au protex in fiecare seara pe fata, iar dp imi dadeam cu niste crema de galbenele de la plafar.Iar odata pe saptamana, max de 2 ori ma dadeam cu spirt si se uscau, nu incerca sa le spargi pentru ca vei ramane pe fata cu multe semne si o se se vada urat, pentru a le acoperi ia-ti un corector s-au un fond de ten dar mereu sa te demachezi si evita sa mai mananci ciocolata.Incearca nu ai nimic de pierdut! pup