| pattyxx a întrebat:

CuM as putea sa scap si eu de cosuri!? va rogg. ziceti`mi si mie...

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.

6 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Ca si altii iti recomand sa te duci al dermatolog sa urmezi un tratament sub supraveghere medicala, adica sa fii chemat/a la control periodic de dermatolog. Dc folosesti creme din auzite e posibil sa nu ai rezultate. Eu de ex am incercat mai multe prd in urma cu mai mult timp si pana nu m-am dus la doctor nu mi s-a ameliorat acneea. In vara tot asa am folosit o crema retin a pentru pete 3 luni nu am avut nici un rezultat dupa care mi-am luat boreade 12 m-am dat cu el 2 luni si nici un rezultat. M-am dus la dermatolog si mi-a dat altceva. Deci du-te la dermatolog e cel mai bine. Si trebuie sa fii consecventa sa urmezi un tratament minim 4 5 6 luni. Stiu ca nu suna incurajator dar asta e adevarul. Eu am 24 de ani si am problema asta de la 12 13 ani si crede-ma ca sunt familiarizat cu prb asta.
Bafta!

| Vali87 a răspuns:

Ca si altii iti recomand sa te duci al dermatolog sa urmezi un tratament sub supraveghere medicala, adica sa fii chemat/a la control periodic de dermatolog. Dc folosesti creme din auzite e posibil sa nu ai rezultate. Eu de ex am incercat mai multe prd in urma cu mai mult timp si pana nu m-am dus la doctor nu mi s-a ameliorat acneea. In vara tot asa am folosit o crema retin a pentru pete 3 luni nu am avut nici un rezultat dupa care mi-am luat boreade 12 m-am dat cu el 2 luni si nici un rezultat. M-am dus la dermatolog si mi-a dat altceva. Deci du-te la dermatolog e cel mai bine. Si trebuie sa fii consecventa sa urmezi un tratament minim 4 5 6 luni. Stiu ca nu suna incurajator dar asta e adevarul. Eu am 24 de ani si am problema asta de la 12 13 ani si crede-ma ca sunt familiarizat cu prb asta.
Bafta!

| DMuffin a răspuns:

Daca ai acnee nu prea ai ce face. O poti tine sub control mergand la dermatolog, curatandu-ti fata bine de 2 ori pe zi...dar poati incerca crema de la vichy pentru cosuri e foarte buna. Costa in jur de 65 de lei dar merita pe deplin. Sper ca te-am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand Zineryt tongue Sau o vizita la dermatolog.

| Ella_6549 a răspuns:

Pai ai putea sa te dai cu fond de ten ca sa le ascunzi sau poti sa faci un tratament care nu costa mult in jur de 100 lei :tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare...eu cel putin cu tratamentu asta am scapat de ele...succes

| tynutzacristinutza a răspuns:

Eu am scapat de cosuri cam asa :ma spalam cu sapun dove s-au protex in fiecare seara pe fata, iar dp imi dadeam cu niste crema de galbenele de la plafar.Iar odata pe saptamana, max de 2 ori ma dadeam cu spirt si se uscau, nu incerca sa le spargi pentru ca vei ramane pe fata cu multe semne si o se se vada urat, pentru a le acoperi ia-ti un corector s-au un fond de ten dar mereu sa te demachezi si evita sa mai mananci ciocolata.Incearca nu ai nimic de pierdut! pup

Întrebări similare