Prin sport si cu ajutorul unei diete personalizate recomandata de un nutritionist in functie de nevoile organismului tau!
Eu am slabit cu ajutorul dietei Atkins... eu am recomandat-o la multa lume... insa intr-adevar ce ar fi mai bine sa iti gasesti un nutritionist care sa te ajute... multa miscare si incearca sa nu mananci seara, fara dulciuri si paste fainoase, paine... daca te intereseaza cum am slabit eu, la profilul meu gasesti adresa blogului meu unde poti gasit etapele si retete Atkins...
Consuma aceiasi mancare in fiecare zi iar corpul se va obisnui cu acea mancare si vei slabi
Consuma multe lichide in principal apa de izvor.Ar fi bine sa identifici vreun izvor prin zona ta si sa-ti procuri singura apa necesara.In felul acesta faci si miscare. Dupa orele 18 ar fi bine sa nu mai mananci. Daca vei persevera rezultatele le vei avea din prima luna.
O cana calda cu apa u o lingura de miere si scortisoara...bei in fiecare dim p stomacul gol poate nu credeti dar este adv poti slabi cu mierea eu cu asta slabesc si nu faci nici vegeturi pentru ca slabesti putin cate putin nu brusc... mierea in continut cu scortisoara impiedica depunerea grasimii orice ai manca
Mario1996 întreabă: