Poate fi de la manichiura, sau din cauza lipsei de calciu. Si eu am asa ceva pe unghii. La mine nu este de la manichiura, ci din cauza lipsei de calciu, mi-a confirmat chiar medicul de familie. Consuma legume si fructe, precum si anumite produse alimentare sanatoase. Sau te poti duce la farmacie si poti intreba acolo.
Sper ca ti-am fost de ajutor. La revedere.
Petele albe inseamna lipsa de calciu asa ca nu strica sa mananci cat mai multe legume, lactate, fructe
bafta
Acele pete albe de pe unghii pot fi si de la manichiura, care se fac atunci cand impingi pielita moarta de la unghie pentru a fi mai usor de taiat cu foarfecuta, deci nu neaparat poate fi o boala.
Fa-ti niste analize sa vezi exact ce ai si daca e lipsa de calciu, un medic iti va recomanda un tratament cu calciu si vitamina D2 pentru fixarea calciului. Pe langa asta e necesara si o alimentatie echilibrata. Daca nu ai lipsa de calciu, atunci mergi la plafar si intreaba de un tratament pentru asa ceva.
Crede-ma ca nu se duc decat cu timpu, si eu am aceeiasi problema. Bea lapte si ia calciu. Iar singuru lucru pe care l-ai puteai face e sa dai 2-3 straturi de oja. Daca ai noroc nu se mai observa.
Da-i cu bere! Nu este din lipsa calciului, lipsa zincului, mici lovituri ale unghiilor de obiecte tari dar fara sa te doara prea tare! Incearca sa te tii tare de fructe, si de vitamine! Apropo tot ce am scris au scris si altii dar am simiti nevoia de a scrie si eu aici! cine stie poate imi iau si eu un stupid sau ceva!
Punctele albe apar de la lipsa de calciu sau de la oja. si eu am avut cand eram mik dar acum nu mai am atunci era de la lipsa de calciu. daca tu ai de la manichiura mai renuntza la ea.
De lapte nu duc lipsain fiecare dimineata beau o tona de lapte cu cereale...fructe si legume mai putin... dar o sa incerc sa mananc mai multe
Bai n-a auzit nimeni de asa-numitii "noroceii"? asa imi ziceau bunicii cand eram mai mica...... ei si pan' la urma nu ma deranjeaza ii aseman cu niste "nori"...... Dar daca vrei neaparat sa scapi exista si la Avon tratamente pentru unghii maini.etc.ia un catalog si rasfoieste-l!
daniela_7403 întreabă: