| sMotionless a întrebat:

Cum as putea slabi fara sa fac sport? Trebuie sa slabesc cateva kg si nu stiu cum ca sport nu'mi place sa facsad

Răspuns Câştigător
| gHelena a răspuns:

Nu trebuie sa practici un sport anume ca sa slabesti. Este de ajuns sa mergi pe jos, sa urci scarile, sa te plimbi, sa faci curatenie, pentru ca toate astea necesita consum de calorii si de energie. In plus, poti alege si o dieta naturala: http://www.divahair.ro/diete_si_slabire. Ai grija de tine.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu poti. Stiu ca e greu sa treci de la un comportament sedentar la unul activ. Si eu am intampinat problema asta. Dar nicio dieta nu isi face treaba cum trebuie daca nu faci sport. Macar cate o plimbare de 30 minute dimineata si la pranz/seara.

| Lllllllllll a răspuns:

Gasesti aici :
idieta.ro
slabute.ro

Bafta!

| Tourniquet a răspuns:

Trebuie sa faci sport. Macar gimnastica de dimineata sau jogging seara. Incearca sa faci dansuri moderne sau sportive, poate-ti place. Experimenteaza diferite sporturi, poate-ti plac!
Incearca niste diete, dar poate sa contina orice in afara de :
dulciuri (astea te ingrasa cel mai tare, poti manca pentru prima oara de vreo 3 ori pe saptamana, dupa aia scazi)
fast-food, McDonald's, KFC (numai E-uri)
carnea rosie (porc.)
prajeli, grasimi (totul fiert sau inabusit, la cuptor)
legumele ca : mazare, fasole.
Totul depinde vointa. Stii proverbul "Cu rabdarea treci si marea!", daca nu-ti place sportul nu te forta, dar incearca sa faci ceva ce-ti place cu adevarat.
Nici mie nu-mi placea sportul, dar am experimentat : tenis, dansuri, hanball si am ramas la dansuri moderne.
Succces!

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Cateva trucuri de slabit:
nu manca dupa ora 7 ,
mananca mult dimineata
fructe si legume in loc de dulciuri
si fa sport o ora pe zi

| nuamPleaca a răspuns:

Nu faci sport, nu slabesti, simplu happy