| JustACuriosPerson a întrebat:

Cum as putea slabi rapid?

12 răspunsuri:
| ImpOssibleTooForgeT a răspuns:

Buna
Abdomene,genoflexiuni,alergi constant, bei mulţi litri de apă/zi, sport minim 1 oră/zi,reduci din mâncăruri,consumi mai multe fructe şi legume. Uite un fel de program de alimentaţie pe care îl poţi urma dacă vrei:
-dimineata,mănânci un bol de fulgi de cereale(deci fără cereale cu ciocolată sau altele de genul ăsta...);
-între masa de dimineaţa si cea de prânz,mănânci nişte fructe,orice fructe vrei(de preferat merele),sau legume;
-la masa de prânz,o salată de roşii şi castraveţi(am dat un exemplu,tu îţi poţi face ce tip de salată vrei).O poţi mânca aşa sau cu pâine de secară;
-în timpul zilei,între masa de prânz şi cea de seară,idem,fructe(să nu mănânci dulciuri);
-seara,e de preferat să nu mănânci nimic,pentru că se depune pe abdomen,dar dacă ţie foame, iarrr fructe.
Poate ţi-am fost de folos, tu alegi dacă vrei să urmezi programul ăsta sau nu.
Baftă. :*

| SadRomance a răspuns:

Nu iti recomand sa slabesti repede, pentru ca o sa slabesti organismul si o sa mananci si mai mult dupa.Incearca sa renunti la paine, dulciuri si prajeli, dar treptat pentru ca organismul sa se obisnuiasca si sa nu mai ceara alimente atat de des. Daca poti du-te la sala sau fa abdomene, alearga, genoflexiuni.etc.sau cauta tae bo Billy Blancks Cardio.E foarte bunwinking

| camifgtjfjtyfmh a răspuns:

Uite un site http://www.blogulmariei.com/ succes:)

| AsianKiduu a răspuns:

Daca vrei sa slabesti rapid, risti sa iti apara vergeturi si sa te simti foarte rau, nu te sfatuiesc!happy

| venusdoom a răspuns:

Asa ceva nu prea e posibil... trebuie sa indeplinesti anumite sarcini si acelea sa intre in rutina ta zilnica si asa o sa slabesti si o sa fi mai sanatoasa. uite cateva sfaturi:
fa ti un program de mancat si de dormit. la micul dejun poti manca cel mai mult pentru ca o sa ai nevoie de energie, peste 3-4 ore la pranz sa fie ceva destul de consistent si cina sa fie la ora 6 cu ceva usor. dupa care nu mai mananci nimic ( la inceput o sa fie greu) incearca sa renunti la mancarea prajita pentru ca nu e deloc sanatoasa

| TommyHilfiger a răspuns:

Transpira, mult. Daca nu transpiri nu slabesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mananci vreo 4 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dieta vegetariana cu meniu variat te-ar putea ajuta.Retete vegetariene sunt cu gramada.
Ar fi bine sa faci si putina miscare,macar o plimbare sau sa alergi, sa faci abdomene, sau pilates e foarte potrivit.
Si ai grija sa nu mananci pana dupa ora 6-7.
Oricum sportul este necesar in orice dieta ai tine. Sper ca te-am ajutat.

| sixtythree a răspuns:

Cel mai bine, faci miscare si transpiri. Cu medicamente poti si mai rapid dar nu cred ca e benefic pentru organism.

| Ax a răspuns:

Fa multe exercitii, incearca sportul kango jumps mami a incercat si a functionart a slabit 4 kg dupa 4 sedinte sau nasa mea a incercat cafeaua de dimineata care se numeste cafe form

| BaddGirrl a răspuns:

Cateodata nu e neaparat sa faci si sport mananca doar fructe (mere, pere...etc) si legume. deci azi poti manca maxim 5 fructe iar maine poti manca fructe sau cum vrei uh. funda?

| mady007 a răspuns:

Buna amalia...eu zic sa nu apelezi la un anumit tratament pentru slabit deoarece nu este sanatos si iti poate afecta sanatatea.
Mai bine incepe sa tii o cura de sabire fara a include paine si alte preparate, iar seara sau dimineata alearga cel mult 30 de min pe zi...te asigur ca dupa ceva timp totul v-a iesii cum vrei u

Întrebări similare