Deci, 3 zile mananci doar mere+2l apa, 3 zile doar iaurt simplu+2l apa, 3 zile doar cartofi fierti+2 l apa si ultima zi doar apa iar dupa ora 6 nimic nu mananci bei doar pap, e foarte buna reteta, a dat rezultate la mine, te pup scumpo
Dar, de ce nu vrei in 7 zile? Uite un tutorial (link) : Dureaza 7 zile, in care se slabesc lejer 4-5 kg.
Ziua I: fructe + 1 cana bors.
Ziua II: legume + 2 cani bors.
Ziua III: legume si fructe + 3 cani bors.
Ziua IV: 3 banane + 4 cani bors.
Ziua V: carne de vita (fiarta sau gratar), rosii + 5 cani bors.
Ziua VI: carne de vita si legume + 6 cani bors.
Ziua VII: orez (decorticat) si suc de fructe natural, legume + 7 cani bors.
Obligatoriu:
- Se consuma 2 l apa pe zi.
- Se exclud din alimentatie zaharul, painea si sarea.
@emilia, dupa aceasta dieta. nu exista riscul de a te ingrasa mai mult dupa terminarea celor 10 zile? dupa ce ai tinut dieta. ai mancat la fel ca inainte? sau te`ai intretinut? daca da. spune-ne si noua te rugam.
Pai eu zic ca cel mai sanatos e sa mananci multe legume si fruncte, dar asta nu inseamna ca nu vei mai manca nimic in rest+ mult sport. Stii? Am tinut si eu acum cateva luni o reteta dein asta draconica si imi venea sa cad din picioare; deci serios...si cred ca e mai bine sa dai 5 kg jos in 3 luni ddecat in 10 zile ca dupa aceea sa te trezesti cu leucemie sau eu stiu ce alta boala si oricum de la retete din astea rapide te ingrasi dublu dupa aceea. Hei DeeFcsb, daca tii totusi una din retetele deja dat pls vino cu detalii...sa ne zici daca a dat rezultate sau nu
Hei DeeaFcsb.au trecut cele 9 zile. Ne zici si noua daca ai slabit cat ti-ai dorit si cum tesimti? pls.astept raspuns :*
Bluef4 taie-ti tu antebratul si apropo daca nu ai un raspuns la intrebarea mea te-as ruga sa nu mai dai raspunsuri asa fara rost ca nu amuzi pe nimeni sa stii
Georgian1992 întreabă: