| anyshy a întrebat:

Cum as putea slabi vara asta

Răspuns Câştigător
| BlueEyes a răspuns:

Buna!
Pai,in primul rand ai nevoie de vointawinking
Si daca ai destula te poti apuca de facut sport (ce iti place tie:tae-bo,alergat, inot, mers pe bicicleta etc.) si sa iti schimbi stilul de viata alimentar.Adica :in loc sa prajesti carnea,o pui pe gratar (de preferat carne de pui),iti faci multe salate cu ulei de masline, bei minim 1, 5 litri apa pe zi, incerci sa nu mai mananci dupa ora 7, 8 seara,inlocuiesti dulciurile cu fructe, shake-uri de fructe sau iaurturi degresate de fructe, nu mai mananci mancaruri grase.In general regula ar fi:fara dulciuri & prajeli, dar cat mai multe fructe si legume! La paine nu e nevoie sa renunti daca nu poti, mananca 2 felii pe zi. Iar duminica ai voie sa te resfeti cu o portie din ceva "interzis" care iti place tie multwinking.
Eu ti-am zis cum procedez eu, la mine fuctioneaza asta.Si nici nu ma infometez,viata e frumoasa si fara pizza,cartofi prajiti,burgeri,cornuri cu ciocolata si alte d'astea!
Acum depinde si cat vrei sa slabesti,ce metabolism ai,nu toate fetele slabesc la fel de repede.
Deci, schimba-ti stilul de viata, mananca sanatos si fa sport macar o ora de zi.
Succes la slabitwinking

10 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

In 3 saptamana slabesti min 7kg...

tot ce trebuie sa faci e sa mananci NUMAI CARNE; MEZELURI, FRIPTURI, ETC SI SG LEGUMA CARE O POTI MANCa e castravetele

sa-ti zic de ce slabesti asa, mancand NUMAI CARNE...pentru ca organismul se satura de atata carne si o sa raresti mancatul

| nellyneliana a răspuns:

Incearca o dieta hiperproteica de 2 saptamani. Daca nu gasesti pe net am eu una.Slabesti cam 9 kg in 2 saptamani daca te tii de ea.

| Oana_9831 a răspuns:

Pai alergi, ti o dieta, dar mai buna decat dieta este o alimentatie sanatoasa.Incearca sa nu mai mananci gras, cat mai multe legume si fructe si nu uitaaa.bea cat mai multa apa.Cel puitn 2 l pe zi:* Fundita?:X

| 334499 a răspuns:

Asteapta mai bine vara viitoare

| Missperfect a răspuns:

Mancand mai putin eu asa am slabit

| Dyana_3851 a răspuns:

Facand exercitii

| DeeaDee a răspuns:

Deoarece este vara ai putea alerga pe afara in parc pentru ca transpiri foarte repede fiind ca e cald. Sau cand te duci la strand sau la mare innoata cat mai mult nu sta degeaba. Am citi intr-o revista ca daca mananci ursuleti gumati adica jeleuri de aia in forma de ursuleti nu te mai ingrasi asa mult pentru ca fiecare avem nevoie de ceva dulce. Sper sa iti fi fost de ajutor! Fundita :X?

| vladd96 a răspuns:

Este o dieta foarte buna, si nu mori de foame...

mananci 6 mese pe zi, 2 din ele mananci mancare gatita(fara grasimi, dulciuri, si alte d'astea) restul de 4 mese mananci 2 fructe pe masa. asta 6 zile pe saptamana in ultima zi ai libertate la mancare, aa si sa nu uiti sa faci miscare, altfel e egal cu 0 dieta astawinking bafta

| ricki2 a răspuns:

Mananci 3 zile nu mai carne si salata eu atunci dau jos 2 kilograme dar o sa iti cam stea in gat mai ales in ultima zii si o sa iti fie foame mereu nu te saturi dar slabesti da ca te ar interesa si alte curi de slabire contacteaza ma la id de mess id-ul meu de mess este iulia_badea38 contacteaza-ma pentru amanunte.

| BugsBunny_7422 a răspuns:

Incearca sa faci mult sport... sa nu mananci seara si sa mananci cat mai sanatos. in general daca respecti toate aceste lucruri poti slabi...big grin Succes!