Vreau sa-ti zic. ca si eu am. dar nu foarte multe!
As vrea sa-ti dau un mic sfat: Nu cumpara creme de cosuri sau solutii de la farmacie sau chiar de la vichy nu sunt bune de nici un fel!
Cel mai bine ar fi sa. te speli tot timpul cu sapun pe fata de preferat (dove) si apoi sa aplici cea mai hidratanta crema!
Iti spun cu ce crema ma dau eu : NORWEGIAN FORMULA everyday repair de la Neutrogena, nu costa mult da e foarte buna! crede-ma.
Acum faci cum vrei tu tina! te pup succes!
Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P. S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Daca vrei ceva naturist poti sa inti faci invuzie cu ceai de musetel sau sa mananci drojdie de bere sau poti sa iti iei o crema anti-acneica si sa iti cureti fata zilnic...
Eu iti recomand sa iti faci pentru cosuri o baie de aburi cu 4-5 picaturi de ulei esential de arbore de ceai ...il poti gasi in orice plafar si o masca din argila de la aslavital. Mult succes!
Si eu ma cam confrunt cu astea
Stii cum fac? ma spal des cu sapun si apa...si pentru cosuri, lasa`le asa.adolescenta.Nu`ti recomand lotiuni pentru fata si dastea.pentru ca suntem copii si nu cred ca sunt atat de bune:*
bafta:X!
Uite aici o serie de masti : http://www.util21.ro/despre-femei/frumusete-masti-pentru-ten-gras.htm
si ar mai fi si masca cu albus de ou batut spuma si malai. lasa pielea foarte curata si fina;))