anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati arata daca ar trebui sa va imbracati dupa gusturile mamei, sincer?

20 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Depinde. Uneori, mama mea are gusturi foarte bune si pot spune ca ea chiar se pricepe la moda. Dar, sunt dati in care nu prea imi plac hainele sugerate de ea. Oricum, per total e ok. Mama ta cum este cand vine vorba de moda?

| LoveForShania a răspuns:

Dupa gusturile mamei vitrege, as arata asa cum imi doresc si cum arat si acum.
Are aceleasi gusturi ca si mine.

Dupa gusturile mamei mele naturale, nu pot spune ca as arata ca o baba, dar mereu e obsedata sa cumpere lucruri mult prea simple.
De ex. ea nu mi-ar cumpara niciodata niste blugi taiati sau o bluza cu paiete, ea mi-ar cumpara numa haine de firma d'alea penibile, gen Bershka sau H&M, unde nu-mi place nimic.

| Bitzy a răspuns:

Ca o "băbuță"...

| RoxxuInna a răspuns:

Mama mea nu are gusturi rele, chiar deloc

| Anda1197 a răspuns:

Ca in anii 80'. Pantaloni largi, bluze largi, practic ca pe vremea ei laughing deci NU!

| Dollicious a răspuns:

Foaaarte ciudat! Are pretentia sa port numai haine largi, insa cateodata chiar le nimereste, in privinta bluzelor mai bine zis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca mama.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Ca o printesa. Mereu eleganta si cu f mult bun gust. Pe bune ♥

| ?IForgotMyName? a răspuns:

De multe ori am gusturi diferite fata de mama deci daca ar fi sa ma imbrace mama ar fi ok... Dar mai mult prefer gusturile mele ^^

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Naspa...

| Smerix a răspuns:

Sincer maica-mea are gusturi destul de bune(dar tot eu imi aleg hainele:)). Daca ar fi sa ma iau dupa o "mama" care nu prea le are cu moda, cam asa:http://www.google.ro/......tp?/imgres Funda:))?:o3

| CausingCatastrophy a răspuns:

Uneori bine alteori rau, cateodata avem gusturi total diferite(cum ar fi la incaltaminte)dar de multe ori gandim la fel, alteori ceva ce mie mi se pare dragut ei i se pare oribil si invers.

| CausingCatastrophy a răspuns:

Scuzeee dar nu pot sa-ti trimit mesaj privatsad

| crazy14 a răspuns:

Vaii...Mai rau ca bunica! Maicamia nu are gusturi deloc! Aproape de fiecare data cand imi cumpara ceva ma bufneste rasul.ori imi cumpara ceva pentru copilasi ori ceva pentru bunicute..de pe timpul lui Pazvante Chiorul! In concluzie nu va lasati imbracate de mame!laughing

| 1Dana1 a răspuns:

Mama nu are gusturi rele dar putin mai diferite de ale mele ar trebui sa fiu prea eleganta

| dada12 a răspuns:

Depinehappy uneori super naspa sad uneori fooarte cool rose

| Heroinaa a răspuns:

OmG...as arata ca pe vremea lu` Pasvante chioru`laughing..de aceea n`o facwinking>.

| Alessia04121999 a răspuns:

Sincer mama ae niste gusturi excelente, deci asa arata exact ca o printesa...

| iulyDanyella a răspuns:

Nu ma imbrac dupa sfaturile mamei dar daca as faceo as muri...

| AnutzzaMariia a răspuns:

Sincer,imi place intrebarea ta.
Pai..cred ca binisor. Mama nu se imbraca nici foarte bine dar nici rau. Ar fi ok.dar totusi, cred ca as sta mai mult in casa, daca ar fi asa.

Întrebări similare