| ThatWeirdFuck a întrebat:

Cum ati reactiona daca ati vedea un barbat purtand kilt pe strada?

18 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Sincer?
As suna la spitalul de nebuni sa le zic ca am gasit pacientul care a scapt pe strada.
Pai clar sa rade cum ar face toata lume.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, cam unde ar putea sa poarte kiltul ala? In pat?

| darrio2007 a răspuns:

Cam asabig grinaca este iarna il compatimesc. Daca este vara(40 grade)il invidiez.Este o legenda scotiana care spune ca barbatii nu poarta nimic pe sub kilt.

| andree1705 a răspuns:

Recunos ca m-as holba putin.big grin

| PotatoMustDie a răspuns:

Gaaaaaaaaaaaaaaaay (in gura mare). Dupa care ajung acasa cu ochiul vanat.

| Keyko a răspuns:

L-as respecta, deoarece nu mi se pare usor pentru un barbat intreg la cap sa poarte kilt in mijlocul unui popor cu alte obiceiuri si traditii.

| danadana28 a răspuns:

In primul rand m-as intreba daca respecta portul pana la capat si nu poarta nimic pe sub kilt. Dar ar fi ceva inedit daca omul vrea sa-si impartaseasca cultura si traditiile vestimentare si ar trebui sa invatam sa asimilam si alte culturi si sa le respectam.

| Xtadelo a răspuns:

As merge mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O reacţie obişnuită, l-aş privi vreo 3 secunde şi mi-aş vedea mai departe de drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fiu ipocrita si sa zic " Vaii dar ar fi o reactie ok. ", cred ( adica in mod sigur) m-ar bufni un ras dala cu lacrimi.

| Mangustă a răspuns:

L-as intreba (in engleza) cu un accent foarte prost si fals de britanic daca e din scotia si cum e vremea pe acolo.

| mariuseu12 a răspuns:

Recunosc ca primele cateva minute o sa mi se para ciudat dar ma voi obisnui cu ideea happy

| Rony23 a răspuns:

Ma uit la el ca doar nu vad zilnic asemenea outfit, cocalarii cred ca ar avea o reactie mai inapoiata

Răspuns utilizator avertizat
| Mihaii24 a răspuns:

As face o poza cu el si as pune-o pe facebook sa ma laud la idioti. XD

| Sase a răspuns:

Mi s-ar parea suuuuuuuuper tare, dar as spera sa nu bara vantul, danadana28 a explicat de ce.

| Dunkelheit a răspuns:

O.o Bine, ar fi destul de ciudat avand in vedere ca nu suntem in Scotia. Deci cred ca m'as uita dupa el uimita. Wow!

| MissBaW a răspuns:

Mas holba la el incontunuu :O