Sincer?
As suna la spitalul de nebuni sa le zic ca am gasit pacientul care a scapt pe strada.
Pai clar sa rade cum ar face toata lume.
Cam asaaca este iarna il compatimesc. Daca este vara(40 grade)il invidiez.Este o legenda scotiana care spune ca barbatii nu poarta nimic pe sub kilt.
Gaaaaaaaaaaaaaaaay (in gura mare). Dupa care ajung acasa cu ochiul vanat.
L-as respecta, deoarece nu mi se pare usor pentru un barbat intreg la cap sa poarte kilt in mijlocul unui popor cu alte obiceiuri si traditii.
In primul rand m-as intreba daca respecta portul pana la capat si nu poarta nimic pe sub kilt. Dar ar fi ceva inedit daca omul vrea sa-si impartaseasca cultura si traditiile vestimentare si ar trebui sa invatam sa asimilam si alte culturi si sa le respectam.
L-as intreba (in engleza) cu un accent foarte prost si fals de britanic daca e din scotia si cum e vremea pe acolo.
Recunosc ca primele cateva minute o sa mi se para ciudat dar ma voi obisnui cu ideea
Ma uit la el ca doar nu vad zilnic asemenea outfit, cocalarii cred ca ar avea o reactie mai inapoiata
Mi s-ar parea suuuuuuuuper tare, dar as spera sa nu bara vantul, danadana28 a explicat de ce.
O.o Bine, ar fi destul de ciudat avand in vedere ca nu suntem in Scotia. Deci cred ca m'as uita dupa el uimita. Wow!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ejwihss întreabă: