| amytzzu2000 a întrebat:

Cum ati vrea sa arate baiatul cu care v-ati intalni? 1)saten,negru, roscat, blond 2)ochi negri,albastri, verzi, caprui 3)slab, perfect, muschiulos 4)dieta slaba, grasa, plinut(perfect) 5)tocilar, inteligent, de gasca 6)frumos sau nu conteaza cum arata

12 răspunsuri:
| amytzzu2000 explică:

Eu as vrea sa fie asa:blond,ochi caprui, perfect, slab, de gasca, si la 6 unpi din amandoua, bine... unpic mai mult din frumos

| Niiiicu a răspuns:

Blon,ochi albastri, potrivit spre slabutbig grin, dieta plinuta, intelogent si de gasca, eu cred ca frumusetea este relativahappy(asta sunt euwhistling)

| madalina1908 a răspuns:

Pai eu as vrea parul negru, ochi negri sau caprui, sa fie perfect, sa fie de gasca si frumoshappy

| Aswomen a răspuns:

1.toate culorile 2.verzi,caprui 3.cu muschi 4.hmm..perfect 5.de gasca si inteligent 6.frumos

| alexandra2859 a răspuns:

1)negru
2)albastri sau verzi
3)muschiulos
4)dieta slaba
5)frumos

| EuNumaiEuNumai a răspuns:

1-nu conteaza culoarea parului, dar cel mai bine ar fi saten sau blond, 2-ochi negri 3-perfect 4-perfect 5-inteligent 6-frumos

| Taylorrrrr a răspuns:

1.Satem sau negru
2.Caprui
3.Perfect oh go on
4.Slab
5. De gasca
6. Frumos, e logic rolling on the floor

| petiq a răspuns:

Am citit cateva raspunsuri si m-au pus tare pe ganduri, fetelor duceti-va si comandati-va dragelor unul macar sa va fie exact pe placul vostru.Acum serios chiar conteaza culoarea ochiilor sau culoarea parului? Sincer vreau sa vad peste 10 ani aceea fata care si-a gasit frumusetea intruchipata si inaripata, perfectiunea suprema si baiatul finut care-i scrie poezii in fiecare dimineata.As mai continua, dar ma opresc. Daca el te place pe tine pentru ceea ce esti si tu il placi pe el asta e tot ce conteaza si nimic mai mult.Va las sa visati in continuare!

| DEBrown a răspuns:

Ce de pretentii aveti...eu sunt multumit la o fata daca se comporta frumos cu mine laughing

| LoveFashion a răspuns:

1.saten.2.verzi sau capruilove struck 3perfectlaughing 4 slaba. 5 de gasca. 6.frumos

| Corbii a răspuns:

Saten,albastrii/verzi,perfect,plinut,de gasca si intelugent, frumos

| Tourniquet a răspuns:

1. Șaten sau negru
2. Negrii, căprui sau verzi închiși
3. Slab
4. Plinuț.
5. Inteligent
6. Nu contează. Important e să mă iubească!