Servis @teodora! Machiajul ar trebui să fie mai mult pentru protecție, minimal și cât mai discret pentru perioada cu vreme caldă.
O zi cu zâmbet să ai!
Buna.
Paiii ar trebui sa te machiezi cu,culori mai deschise cum ar fi:galbem, bleu, verde etc.
Sa se vada mai putin...
Pai...depinde unde vrei sa mergi, sau vrei doar un machiaj de zi care sa nu se prea observe, dar uite, daca vrei un machiaj de zi cauta pe google cum se face, sau daca vrei unul pentru banchet, intalnire etc. te poti da cu un creion de ochi, apoi un fard mai inchis la coada ochiului, si in rest mai deschis, sau invers. Si sa nu uiti de rimrel si machiajul de fata. Poti sa gasesti in revistele de Avon mai multe imagini, din care sa te inspiri, sau farduri. Aha...sa precizez de ce nu am scris culoarea fardului, depinde cum te imbraci, dar daca se potriveste, de ex. ai o fusta/rochie de culoare verde olive, poti sa te faci la ochi cu un negru mai spre gri.
Sper ca ti-am fost de folos.
Cu un strat foarte gros de vopsea lavabila pentru exterior,rezistent si la inghet-dezghet, ninsoare, etc.
Fundoiul te rog.
La 13 ani nu ar trebui să te machiezi deloc fiindcă îți vei distruge tenul.
Baftă
Te poti da cu un creion dermatograf colorat ( albastru, mov, roz, verde ), in nici un caz negru pentru ca se vede aiurea si te imbatraneste. Te poti da cu rimel, de preferat doar pe genele de sus, daca te dai si jos se vede aiurea cu creionul dermatograf colorat. Si inca ceva.sa nu te dai cu fond de ten / pudra /perle bronzante pentru ca ai un ten sensibil si tanar si il vei "deteriora" foarte, foarte repede. Bafta :*
Eu nu am nimic cu femeile care se machiaza, insa machiajul este o arta, trebuie sa stii sa te machiezi, insa nu de la 13 ani...
Eu am 14 ani si nu ma machiez deloc. Nu vreau sa-mi stric fata. La 20 de ani vei parea f tanara daca esti naturala (macar la aceasta varsta frageda )
Si eu am 13 ani si ma fac in fiecare zii cu rimel si cu luciu de buze...atat...nu te da cu fond de ten pentru ca o sa iti strici fata :* sper ca te-am ajutat:*:*
Ceva foarte simplu.
Un glos, creion de ochi si putin rimel...nimic mai mult
Succes:*
Pai depinde de ce personalitate ai: copil cu gesturi din astea de barbie:roz stil gotic:mov, negru si rimel stil normal:rimel culori bleu deschis si ca sa tise potriveasca fa-ti parul cu placa.