| anonimathebest a întrebat:

Cum credeti ca arat? fara misto-uri.Stiu,sunt urata.Cum sa-mi imbunatatesc aspectul? Si cati ani imi dati?

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Eu cred că ai în jur de 15-16 ani.
Nu este la fel de importantă frumuseţea exterioară pe cât este de importantă cea interioară.
Intotdeauna am crezut acelaş lucru ca tine, dar prieteni mi-au arătat caă contez mult mai mult pentru ceea ce sunt, nu pentru cum arăt.Şi în plus cine te place, te place aşa cum esti, nu vrea mai mult de atât de la tine.
Urată nu eşti, doar că dacă ai fi şi mai optimistă ţi-ai schimba şi mai mult aspectul, mai încrezatoare şi stăpană pe situaţie, asta le arată celor din jur ca esti sigură pe ce faci şi te vor aprecia pentru asta.
Sper că am putut să te ajut.

13 răspunsuri:
| MadneSsCat a răspuns:

Mie sincera sa fiu mi se pare ca esti urata... thinking parerea mea. iti dau 14 ani maxim

| NegativeCreep a răspuns (pentru MadneSsCat):

Bine că eşti tu frumoasă de dai în gropi. big grin

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai eu ti-asi da 15 ani si sincer, ar trebui sa slabesti.Altceva nu cred ca ar mai trebui imbunatatit. Sper ca te-am ajutat.winking

| beatricelbd a răspuns:

Dar unde pot sa te vad? Nu-mi dau seama?confused

| anonimathebest explică (pentru beatricelbd):

credeam ca nu mai raspunde nimeni la intrebare... uite ca o sa o pun din nooubig grin

| puya07 a răspuns:

Mai nu areti rau ce sa zic...15 ani...cred ca ti-ar sta mai bine cu parul ondulatwinking

| anonimathebest explică (pentru puya07):

Draga puya07...sa stii ca am uitat sa dau cu placa inainte sa fac pozalaughinglaughingdintotdeauna am fost ondulatalaughing

| puya07 a răspuns (pentru anonimathebest):

Mai tare k nu se vede parul deloc asa bufant...sau p[oate nu-i zice ondulat nu stiu cum sa explic...dar urata nu estiwinking chiar deloc oricum nu se vede poza aceea bine

| anonimathebest explică (pentru puya07):

Stiu ca mai trebuie volum...foloseam odata elseve pentru. volum si chiar era bun...cred ca o sa-l mai folosescbig grin

| puya07 a răspuns (pentru anonimathebest):

Asa volum ca nu stiam cum ii zice...eu zic ca ti-ar sta mult mai bine

| Cristian_Andrei_1995 a răspuns:

Saca mi-ai spune si numele tau de facebook daca ai...ti-as zice cum arati si apropo nu iti fadce griji toate persoanele au ceva frumos in elewinking

| trillaTH a răspuns:

Mmmmm...esti draguta, dar sa nu te machiezi ca vei inbatrani

| BabyBlue01 a răspuns:

Mda thinking esti draguta straight face nu pot spune cu exactitate cum esti asa dintr-o poza. cred ca ai 14-15 ani.pai cum sa-ti inbunatatesti aspectul...1.aseaza-ti parul altfel 2.machiazate putin nu mult(macar un pic de rimel si creion ) si mai mult nu stiu.dar in special fa ceva cu parul alla. sper ca te-am ajutat :*