| AndreeBăă a întrebat:

Cum credeti ca e mai frumos sau mai „la moda", parul cret sau drept? Am nevoie si de parerea baietilor poate ma ajuta mai mult.;*

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Poarta-l cum iti sta tie mai bine. Degeaba este la moda parul cret daca tie nu iti sta bine, la fel si cu cel drept.

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu te lua dupa tampeniile din revistele de moda, vezi cum iti sta mai bine...

| AlexiaD a răspuns:

Stii care-i faza? Pentru cele cu parul drept este la moda parul cret, iar pentru cele cu parul cret este parul drept.

| faramatania a răspuns:

Părul drept,cred eu,este mai frumos,facil de aranjat,încadrează fizionomia mai bine,iar pentru momente speciale și foarte elegant.Dar să nu uităm că acest aspect(forma părului,coafura) ține de modă,așa că,astăzi îl poți avea drept, mâine, creț, sau doar ondulat, iar a fi la modă permanent este necesar.Comentarii prea ample, chiar nu-și mai au rostul.

| Kasia a răspuns:

Parul frumos si "la moda" nu tine atat de mult de forma lui cat tine de cat de ingrijit e, sa nu fie ingrasat, sa fie stralucitor, fara varfuri despicate si aranjat.

| costan a răspuns:

Andrutza, iti raspund cu o intrebare, cum este parul tau natural? daca este drept lasa-l asa vei fi tu cea naturala.

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Parul dreptbatting eyelashes

| IoanaStn1996 a răspuns:

Ambele, pentru ca sunt "extremele" happy

Întrebări similare