Nu iti sta bine, acum nu stim noi daca nici nu te cunoastem, tu o sa hotarasti singur, si ce ziceam nu e asa frumos sa iti lasi barba. Good Luck!
Dacă ai faţa mai lunga si iti mai lasi si cioc o sa para si mai lungă, eu cred că fără
Sincer,depinde de fiecare om in parte.Eu mi-am lasat cioc de curand si imi place cum imi sta.Am vrut saies putin in evidenta si mi-am schimbat look-ul.Bafta oricum dar parerea mea ar fi sa iti lasi cioc decat barba.
M-am referit la barba, adica nebarberit de vreo 3-4 zile...nu barba din aceea mare!
Hello!
Pai,depinde ce fel de fata ai, daca ai o fata curata(fara cosuri) atunci poate ti-ar sta cu putina barba sau un cioc
Fetelor le plac baietii cu cioc sau cu putina barba(da putina!)
Depinde...nu te cunoastem sunt persoane carora le sta foarte bine cu barba (nu barba mare) in nici un caz sa nu iti lasi mustata parerea mea e ca e urata si fetelor in general nu le place. Putina barba sau ciocul pot sa fie chiar dragute ^_^
Mie mi se pare mai frumos un baiat simplu fara mustata, fara cioc, fara nimic, sincer eu nu as fi niciodata cu un baiat care are mustata sau alte porcari
jonstar întreabă: