| faaalyoana a întrebat:

Cum decurge o zi din viata ta? Sau care este stilul tau de viata?
Esti un tip/ tipa ordonata, iei mesele la ora fixe, ai tabieturi si obiceiuri legate de alimentatie si antrenamente la sala ex?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt ordonat, mesele nu le respect la ora exacta cateodata mai devreme sau mai tarziu dar nu e mare diferenta de timp, nu tin regim dar evit bauturile alcoolice, tigariile, bauturile care contin acid si sarea. In rest controlez cantitatiile de dulciuri care le mananc si cam atat.

| andrei123 a răspuns:

Sunt ordonat,mesele nu le iau niciodata la aceeasi ora,nu se poate spune ca tin un regim,dar evit sucurile,bauturile alcoolice, tigarile si prajelile. Nu ma pot abtine din a manca ceva dulce, dar controlez cantitatea pe care o consum.Nu ma duc la antrenamenlte la sala, dar nici nu stau toata ziua in pat! De asemenea cant si ascult muzica in fiecare zi! O seara buna!

| lovebitesforever a răspuns:

Destul de plictisitor sincer...
In timpul saptamanii:
Alarma suna la 7:30, eu ma scol la 8.De la 8 mai invat ori imi mai fac temele(depinde de ce am facut in seara precedenta). Apoi, pe la 10 fara ceva ma duc la bucatarie si beau o cana de ciocolata calda(obligatoriu! laughing ), si daca am chef mai mananc ceva. Dar nu prea mult, pe la 11 sau 12 fara un sfert mananc, si ma pregatesc la scoala.
La 6 sau la 7 vin acasa. Mai lenevesc, mananc, stau la calculator apoi ma apuc sa scriu ori sa invat. Apoi ma uit la tv ori stau la calculator pana la 12 noaptea. laughing
Daca e weekend:
Ma scol la 10-11, ma uit la un film, ori la un episod dintr-un serial preferat. Ies prin ora, stau vreo 2-3 ore, cand ajung acasa mananc, dorm, stau la tv, la calculator, mai pe seara imi fac baie si dupa aia mai compun ori ascult muzica si dansez. laughing
Nu prea am tabieturi in weekend. Cand sunt la scoala...n-am ce face. Totusi imi place sa experimentez chestii noi, dar na' daca n-am prea mult timp liber...

| Fanatic a răspuns:

Pai sa incep.in timpul scoli-nu mananc pana la ora 15, dimineata inainte sa merg la liceu ma opres la bar,bag la aparate,beau o cafea si tigari,dupa ma duc la liceu,daca sunt plictisit fac panarama la ore. dupa ma duc acasa mananc, beau o bere fumez, dupa ies in oras(pana acum 2 zile ma intanleam cu prietena)acum trag ceva si dupa daca is singur acasa chem vreo fata pe la mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Mă duc la liceu,în pauze și în timpul orei cânt în șoaptă fiindcă asta mă relaxează,îmi i-au mâncare de la chioșc când îmi e foame,ajung acasă,mănânc,îmi fac temele și rucsacul,mă uit la televizor și cânt,stau pe laptop și mă gândesc la cum viața mea e oribilă,mai rea ca orcărui adolescent,e oribil să trăiești cu frica că mâine nu se va schimba nimic,să știi că ziua de mâine va fi la fel,să știi că aceașii suferință,aceleași gânduri,aceleași întrebări ți le pui în fiecare zi și nu îți răspunde nimeni,viața mea e dramatică,este super plictisitoare,dar D-zeu trântește apoi o pagubă de mă marchează toată viața,ca și aceste cuvinte triste pe car eți le-am scris,baftă, dacă eu nu am avut, măcar să ai tu!

| aFurisit a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna tongue!

De unde frica asta, ca maine nu se va schimba nimic, ca totu` va fi la fel?

Nicio zi nu seamana cu alta! In fiecare zi e un nou inceput,

Nu te cunosc, nu stiu cum e viata ta sad, dar totu` depinde de tine ca sa o schimbi tongue

Daca singuru` lucru care te relaxeaza e cantatu`, atunci nu mai canta in soapta... Urla, fredoneaza ce-ti place cu glas tare, danseaza, totu` il faci ca sa te simti tu bine si nu conteaza parerile celor din jur tongue

E viata ta, traieste-ti viata cum crezi tu ca e mai bine!

Don`t worry, be happy!

| anonim_4396 a răspuns (pentru aFurisit):

Schimbă-ți numele din afurist,nu ți se potrivește! Spune mai bine:descurcăreț,drăgălaș,amuzant,ajutător,astea ți se potrivesc, mersi de ajutor, baftă!

| aFurisit a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Si nu vreau sa te mai vad ca mai postezi lucruri din alea, clar? waiting

Hai, pupa-ma waiting

laughing)

| Boticelu a răspuns:

Sunt o tipa cant de cat ordonata...nu i'au mesele niciodata la ora fixa...mananc cand imi e foamne.laughing).Fac dansuri in timpul saptamanii iar sambata si duminca karate.ce SA mai zic:
Sunt in clasa 8... iar acum sunt inddragostita.(dar baiatul nu stie si nici nu o sa afle.pentru ca astept sa imi treca oh go on )
Am o sora mai mica... de 6 ani. cu care ma bat non'stop:d
***The End***

Întrebări similare