Sper sa-ti fie utile informatiile mele:
CANDIDATUL IDEAL:
Ambitios, perseverent.
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Recrutam reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice.
Inscriere gratuita, fara contract, indiferent de studii sau locatie!
Comisionul este de 35% incepand cu comenzile de 100 lei pret de
reprezentant, plus 10% de la inscrisii tai si alte bonusuri, livrare
gratuita in toata tara!
Pentru mai multe detalii intrati pe www.metropolitans.ro si creativa
cont, codul necesar pentru inscriere este PD8w4jJT (exact la fel),
apoi puteti comanda cataloagele gratuit.
Mult Succes!
DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:
Recrutam reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice.
Inscriere gratuita, fara contract, indiferent de studii sau locatie!
Comisionul este de 35% incepand cu comenzile de 100 lei pret de
reprezentant, plus 10% de la inscrisii tai si alte bonusuri, livrare
gratuita in toata tara!
Pentru mai multe detalii intrati pe www.metropolitans.ro si creativa
cont, codul necesar pentru inscriere este PD8w4jJT (exact la fel),
apoi puteti comanda cataloagele gratuit.
Mult Succes!
Reprezentanti Metropolitan in Romania! Castig 30% din vanzarile proprii si 10% din vanzarile persoanelor recomandate! Vrei sa ai propria Ta afacere, sa cunosti mai bine produsele sau sa le cumperi la un pret redus? Cu Metropolitan poti avea toate acestea.Vino si tu! Codul reprezentantului care recomanda pentru inscriere este:CMX8vFiE. Daca esti interesat intra pe adresa de mail:mihaela_only4you2001@yahoo.com sau pe id:mihaela_only4you2001 pentru mai multe informatii.Nu ai nimic de pierdut, incearca.
http://www.bestjobs.ro/......me/12182/5
Http://shop.metropolitans.ro/catalog/account.php Poti folosi pentru inscriere codul RArPd10p. Produsele sunt ieftine si e usor sa iti faci comenzi. Succes!
Eu sunt reprezentant si este foarte usor si scoti bani frumosi fara a face prea mare efort. Daca vrei eu iti dau site-ul http://shop.metropolitans.ro/......a/NIMGjXEl pe care poti intra si te poti inscrie sau sa vezi catalogul doar. Comanda produse de 133 de lei si platesti doar 100 de lei. Ai 25% discount de la prima comanda de produse pe situl nostru!
Recomanda magazinul nostru prietenilor tai si primesti reduceri la comenzile viitoare!
Pentru a comanda produsele noastre aveti 2 optiuni:
1. Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda.
Catalog de prezentare a produselor
2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.
Ce este Metropolitan?
Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii exclusiv on-line, prin comenzi plasate pe acest site. Plasand o comanda de 133 de lei beneficiati automat de un discount de 25% si platiti astfel doar 100 de lei.
Oferim produse de calitate la preturi acesibile. Aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre si avem foarte multi clienti fideli. In conditiile actuale de piata credem ca pretul si calitatea produselor sunt mai importante decat brandul sau reclama. Puteti incerca produsele noastre si daca nu sunteti multumit veti primi inapoi contravaloarea produselor returnate.mult succes.
E super. eu am ceva timp de cand sunt la metropolitan. Totul merge f bine. daca te pot ajuta cu ceva da-mi add jullie_th06
mihaeelaa întreabă: