Nu nu este dureros! Evident ca pisca putin dar decat sa iti faci o data la 2 zile cu lama mai bine iti faci cu pasta de zahar care este 100% (ti-o faci acasa) si o luna ai picioarele fine. Nu iti recomand epilatorul, raman bubite rosii si cresc firele de par sub piele
Mie sincer mi-e frica sa incerc! Sa risc mai bine spus! Mai bine par decat usturime
Cu ceara eu am tipat de ma auzit tot cartieru, blocul meu avand acustica cea mai perfecta . Si dupa prima incercare m-am lasat pagubasa .
Cat despre epilator, la inceput e dureros pana te obisnuiesti. Primele 3 dati sa zicem.
Daca vrei sa te epilezi fa-te mai intai cu bigu si dupa ce iti mai creste ( 2 saptamani ) fa-te. Fiind parul lung o sa omori aparatu si o sa te si doara.
Nu este de loc doreros doar ca nu trebuie sa apesi foarte tare atunci te vei taia, zgaria.
Nu este de loc doreros doar ca nu trebuie sa apesi foarte tare atunci te vei taia, zgaria.
dar te sfatuies foloseste crema depilatoare de la farmacie e foarte sigura.
Depinde ce folosesti:
1. ceara...AUCH! Doare rau si ustura ingrozitor
2. masina: te pisca da' nu e mare lucru.
3.Crema depilatoare: nu ai nicio treaba
Din câte văd, ești băiat. BĂI, TU VREI SĂ TE EPILEZ PE PICIOARE CÂND EȘTI BĂIAT? ))))))). AM O ÎNTREBARE . AI ȘI CERCEI ÎN URECHI? DACĂ DA, MI-E CLAR )). Auzi măi d-ăstea, să te epilezi când ești băiat )))).
Ce ti-e clar?
Păi fetele poartă cercei din naștere, corect? Ele se epilează când au varsta potrivită. Dacă ăsta face același lucru, înseamnă că?
anonim_4396 întreabă:
Flavius_Stanciu_1996 întreabă: