Cred ca asta tine de fiecare persoana in parte, nu cred ca exista un mod corect/normal. Eu prefer sa ma fardez inainte si apoi sa ma imbrac pentru ca nu exista riscul sa cada pudra sau fard pe haine, daca esti atenta cand bagi bluza/rochia pe cap sa nu se ia pe haine nu vei avea nici o problema.
Plus nu exista riscul sa iti transpiri hainele cat timp te pregatesti si te fardezi...mai ales acum cand e cald.
Eu prima dată mă machiez şi apoi mă îmbrac cu grijă. Cred că fiecăruia i se pare normal după cum s-a obişnuit
Eu ma machiez apoi ma imbrac cu 5 min inainte sa plec.pentru ca risc sa imi murdaresc hainele sau chiar sa le patez. dupa ce m-am imbracat, imi pudrez un pic nasul pentru a nu mai avea tenul atat de lucios si gata
Sa te imbraci apoi sa te machezi, pentru ca daca mai intai te machezi cand te imbraci exista posibilitatea ca machejul sa se ea pe haine
Da,dar exista si posibilitatea sa iti murdaresti hainele in timpul machiajului, de aia sunt in dubii
Te imbraci si pe urma te machezi....deoarece imbracamintea iti poate strica machiajul si asa pierzi si timp si machiaj pentru a reface
Evident? Esti baiat dupa nume, eu vreau raspunsuri de la persoane care se machiaza si stiu riscurile celor doua situatii, ca baiat ma indoiesc ca stii cum sta treaba.
Georgian1992 întreabă: