Eu prefer sa merg la manichiurista pentru ca le am cu gel. Daca mi le fac eu cu oja ma tine maxim 5 zile, asa ca mai bine ma duc la umplut si o luna de zile nu am treaba cu unghiile. In principiu nu are cum sa ti le strice, cresc oricum destul de repede.
Sincer mie mi se pare mai comod acasă, dat fiind faptul că ieși mai ieftin. Poți avea motive să te îngrijorezi dacă manichiurista nu umblă cu produse curate
Salut,
Ai recomandari pentru aceasta manichiurista? Daca da, atunci ofera-i incredere si las-o sa iti faca mani pedi de cel putin doua ori.
La salon este foarte placut, eu imi fac manichiura de 2 ori pe luna. Pedichiura mi-o fac o data pe luna pentru ca imi cresc mai incet unghiile la picioare.
Aici merg eu
https://illieens.ro
Succes,
Bună!
Nu ai de ce să te temi dacă te duci la un salon mai ''cunoscut'' să spun aşa (şi care are clienţi mulţumiţi). Având în vedere că manichiurista a făcut nişte cursuri de specialitate nuai de ce să te temi, este mult mai comod să ţi le faci la salon, însă şi foarte plictisitor şi să ai mare grijă să nu ţi le strici (când te îmbraci, având în vedere că e aproape iarnă).
Însă ce-i drept este mai costisitor, dar vei fi foarte mulţumită de aspectul lor. Dacă nu vrei un model mai sofisticat ci o simplă culoare nu ai de ce să apelezi la un salon, dar dacă vrei pilire, îngrijire etc. pentru unghii perfecte îţi recomand o manichiuristă.
Multă baftă şi sper că te-am ajutat!
Depinde de salon, am avut o intamplare cand manichiurista chiar mi.a stricat unghiile, daca ai si un curs sau pur si simplu te descurci sa ti le faci singura e cel mai bine.
Eu mi-am facut unghiile la salon si nu am patit nimic. Manichiurista a facut o scoala pentru asa ceva! Ai grija cu ce te imbraci pentru a nu le strica!
ejwihss întreabă: