| thunder11 a întrebat:

Cum fac ca parul meu sa arate mai bine? Adica parul meu este mereu foarte tare si des si nu imi sta niciodata cum trebuie.

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

In primul rand e important sa precizezi ce forma a fetei ai, cum ai parul (drept, ondulat, cret), textura lui, daca e mai gros, mai fin/subtire si cat de lung ai parul. Ti-as recomanda sa te tunzi pierdut in parti si la spate cu o marime mica gen 0, 0.5 sau 1 iar sus sa te reglezi din foarfeca in functie de cat de mare vrei sa fie sau scurt, dar in general se vede misto cand sus e mai mare iar in parti si spate esti foarte scurt, eu cel putin de ani buni ma tund foarte scurt in parti si spate, cu 0 sau 0.5 iar sus inainte mi-l luam cu foarfeca insa de la un timp nu mai iau de sus si il las sa creasca, probabil voi mai lua cand nu-l mai pot aranja fiind prea mare.

| darrio2007 a răspuns:

Coafează-l.

| Violleta2022 a răspuns:

Foloseste un balsam de par dupa spalarea cu sampon, care sa-l faca matasos (silky).

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mergi la un frizer mai tânăr și pasionat.
Îți va spune el ce ți s-ar potrivi, și cum să întreții frizura. Trebuie să te tunzi cam la două săptămâni, ca să arate mereu ok.

| Sunshine123 a răspuns:

Bună Gabriel! Recomandarea mea este următoarea, întâi informează-te și educă-te din surse sigure legat de produsele pe care le vei folosi în vederea atingerii scopului tău de a avea un păr mai sănătos. Te invit să te alături grupului de Facebook de mai jos, în cadrul acestui grup vei găsi postări educative cu privire la ingredientele produselor pe care le folosim pentru păr pentru a le putea distinge pe cele care ne fac mai mult rău decât bine de cele care ne ajută cu adevărat să avem un păr sănătos. https://www.facebook.com/groups/336783490061889
Din descrierea ta, deși puțin cam vagă, tind să cred că s-ar putea să ai un păr fie creț, fie ondulat, pentru că de obicei aceste tipuri de păr sunt cele mai greu de îngrijit, grupul de mai sus te va ajuta și în acest aspect. Și în încheiere, părul trebuie să fie stilizat sau aranjat pentru a-ți sta în anumit fel. Sper să-ți fie de folos!