Și eu mă confrunt cu aceeași problemă, am făcut prostia să mi-l tai și uite cat sufăr dupa frumosul meu păr.
În fine.o sa-ti dau cateva sfaturi care le incerc eu:
Foloseste de vreo 2-3 ori pe saptamana uleiul de ricin.
Aplica-ti pe tot parul ulei de ricin pune-ti o punga in cap circa 3 ore asa... apoi te clatesti cu samponul tau obisnuit, recomand schauma si wash&go..si un balsam de la elseve pentru hidratare.fa treaba cu uleiul de ricin, lunea si sambata, poti sa mai faci si o pauza de o saptamana, ca nimic nu e bun in exces.
Si mananca multe vitamine.
Spalati-l mai des cum poti.
Seara cand te bagi in pat ia-ti 10 minute si maseaza scalpul circular, asta grabeste circulatia sangelui si a cresterii parului.
Tine-l cat mai mult impletit si-n coada.
Sper sa te ajute sfaturile mele, bafta :*
Buna.
Cele mai bune sunt tratamentele,deoarece sunt mai rezistente,da rputin mai grele de aplicat. Le gasesti in diverse magazine,chiar si in Carrefour, la raionul de infrumusetare, sua in mall, la un salon, sau alte magazine.
Mult succes.
Poti sa iti pui in sampon ceapa taiata marut si il lasi 15 zile, doar dupa acea il aplici!
Draga mea,
Parul tau creste pe luna cam un centimetru. Daca doresti sa iti creasca si sa te ajute sa fie mai des.
Te poti da cu o masca facuta din : ulei de ricin si vitamina A. Le gasesti in farmacie sunt ieftine.
Oricum daca te duci la farmacista si ii zici pentru cresterea parului stie ce sa iti dea.
Te pup! succes!
fetitzatacuminte99 întreabă: