| SonnyFlame a întrebat:

Cum fac sa-mi dispara pistruii dupa fata?
Cand ies la soare se maresc si apar si mai multi ( si asa am eu multi )
Are cineva' vreo solutie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti cumperi cea mai bune crema anti solara de la magazine,(pizbuin)cu cel mai mare indice. te ajuta foarte mult in estomparea pistruilor, cand te expui la soare

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cremele solare cu factor de protecție foarte ridicat, cel de 50 pentru copii este indicat în cazul tău.
Se găsește la farmacie, Plafar, hiper/supermarket.
Pa, pa.

| alexam a răspuns:

Pistruii nu au cum sa dispara de pe fata si sunt foarte sexy! Si mie imi apar muuulti vara, desi iarna f. putin se observa! Exista creme contra petelor destul de bune, care le poti incerca si pentru pistrui. Iti recomand Gerocossen, dar nu pot sa iti garantez efectul, stiu doar ca la unele persoane functioneaza, costa in jur de 15 lei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste miere de albine cu lamaie sub forma de masca

| irina_1911 a răspuns:

Pt pistrui sunt creme care sunt pentru asa ceva. poti incerca unele de la plafar, eu cred ca cele din plante sunt mai bune. mereu vara sa vad mai tare(am si eu) si poti folosi creme cu SPF30 cred ca e idealawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fondul de ten este o varianta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

fa-ti propria ta crema din :capsuni, btuta cu un trandafir rosu si cu o lingurita de miere de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stai la umbra si stai in casa in pat si ia in fieca re zi cate un bol de supa apoi da duci sau se duce cineva la farmacie si a crema contra pistrui asa sa zici dar costa 8 lei si in cateva zile iti va trece

Întrebări similare