| sweety_2724 a întrebat:

Cum fac sa mi se ingrase parul mai repede. intr-o zi. Trebuie neaparat pentru ca ma duc sa ma tund si doar ce m-am spalat pe cap si am auzit ca nu se tunde bine daca este prospat spalat. Va rog, help.

8 răspunsuri:
| Dianna_8523 a răspuns:

Pe mine nici nu ma primeste la coafor nesplata PROASPAT pe cap.in primul rand daca tot vrei sa ti se ingrase, piaptana-l foarte des cu o perie de par(NU PIEPTENE) si daca ai o placa poti sa o folosesti, insa nu abuziv happy pentru ca iti ingrasa parul.

| mamarutza1 a răspuns:

Pai...iti poti da cu crema de maini in cap laughing...sau iti poti ingrasa parul cu peria cu miscare de sus in jos

| Bianca206 a răspuns:

Sweety, e exact invers. parul curat se tunde cel mai bine, asa ca nu`ti mai face probleme.

| moodyblues a răspuns:

Ulei, grasime...mult ulei...(glumesc)
folosesti o crema hidratanta de par sau balsam.am auzit ca te poti da cu ou la spalare(acum nu glumesc)

| sorin a răspuns:

Balsam

| madutz90 a răspuns:

Sweety nu inteleg de ce vrei sa ti se ingrase parul. Din punctul meu de vedere nu are nici o legatura parul proaspat spalat cu faptul ca tunsoarea nu mai iese atat de bine. Oricum la salon iti umezesc parul. Sunt persoane care nu stiu ce sa mai faca pentru ca li se ingrasa prea repede parul. Asa ca bucura-te ca ai un scalp sanatos si nu-ti mai fa griji fara motiv! :*

| Ada_7086 a răspuns:

O chestie asemanatoare eu stiam ca e la vopsit, nu la tuns. Oxidantul e destul de puternic, iar sebumul (ceea ce face parul sa se "ingrase") protejeaza scalpul. Tunsul nu prea cred ca are legatura cu asta.

| annamaria_8296 a răspuns:

Pai fetele nu isi doresc niciodata sa li se ingrase parul repede dar in cazul tau stai foarte foarte mult cu mainile in el jocate in el foarte mult cu mainile si se va ingrasa cel putin mie mi se ingrasa foarte repede parul daca stau mult cu mainile in el.