Eu nu cred că nu-ţi cresc unghiile. Probabil cresc,dar le rozi şi nu îţi mai dai seama că a cresut. Renunţă să le mai rozi, nu ai nimic de câştigat. Rosul unghiilor este un tic nervos, nu prea îl poţi elimina decât dacă îl înlocuieşti cu altul, sau faci cumva să nu îţi mai doreşti asta. Încearcă timp de 2 luni să ai mereu unghiile făcute cu lac, iar cum se dă jos lacul cum pui un alt strat. Dacă faci asta, unghiile tale vor avea un gust greţos şi nu îţi va mai veni să le rozi.
După ce au trecut cele 2 luni ai putea încerca să uiţi de lac, căci aceste conţine substanţe chimice care îţi afectează unghiile.
Pileşteţi unghiile pătrate, dar taiele colţurile cu o unghieră. Această formă va alungi unghiile, dar în acelaşi timp le va face mai rezistente. Masează-ţi în fiecare zi,timp de o săptămână unghiile cu ulei călduţ, iar apoi fă asta doar o dată pe săptămână, iar uleiul nu mai trebuie să fie neapărat călduţ. Dacă vrei să te convingi că funcţionează, ciupeşteţi pielea după vreo 5 minute de stat cu ulei pe unghii. Ca să-ţi crească unghiile mai repede, începe să scrii mult la tastatură, acest lucru stimulează circulaţia sangvină.
Succes! PaPa!
La FLORMAR exista un fel de oja(solutie) speciala cu care te dai pe unghii si ea intra in unghie si numai le rozi are efect ft bun...si nu cost mult cam 10 lei.crede-ma e buna. sper ca ti-am fost de mare ajutor... fundoyy?
De ce nu iti impui sa nu-ti mai rozi unghiile, chiar arata urat unghiile roase, esti destul de mare, ar trebui sa nu le mai rozi, sincer, poate ar trebui sa iei si niste vitamine.
Si eu imi rod unghiile,si sunt cu ceva ani mai mare ca tine,si acum am ajuns sa merg la nunti, banchete, baluri, si am nevoie de unghii false pentru ca unghiile mele sunt foarte urate.Asa ca gandeste cat de urate ajung unghiile tale si ca nu vor mai avea niciodata i forma frumosa si vor fi mereu scrute si incerca sa te abti.Cum or zis si alti incerca sa te gandesti la altceva sau gaseste altceva de facut.
Puneti Ulei la cuticule si stergele cu acetona nu o sa mai poti pune gura pentru ca sunt amare.Si atunci o sa iti creasca Zi buna sa ai
Cred ca ai un tic,am o colega de clasa cu aceeasi problema, iar maicasa a gasit un mod ingenios de a o scapa de le.i-a pus leocoplast la fiecare unghe, incearca si tu poate merge la ea a mers.
Te inteleg perfect eu si cand avea unghiile mici le rodeam si mi le era foarte rau apoi ma dureau dinti si unghiile si nu le puteam face nimic pentru ca erau mici... am incetat sa ma dezobisnuiesc impunandumi asta... de fiecare data cand imi rodeam unghiile imi dadeam seama si ma acupam cu altceva. sau am incercat sa-mi iau intaritor de unghii am dat pe unghii si cand vroiam sa le rod avea un gust naspa si dupa aia n-am mai incercat bleah
Cumpara un ardei iute sau pune'o pe maikata sa iti ia taie'i varfula sha unge usor unghiile cu o bucatica din ardei si ai sa vezi cand iti bagi degetele in gura o sa vezi ca nu o sa ti le mai rozi
Abtine'te...stiu ca esti obisnuita si nici nu iti dai seama cand o faci, dar de fiecare data incearca sa te controlezi! acelasi obicei il aveam si eu...si acum a disparut
Roadeti unghiile de la picioare am auzit la cineva. De asta te dezobisnuiesti rapid
Si eu avut promblema asta incearca sa iti atragi atentia cu cate ceva cand fc asta
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: