| AnaMaria1939399292 a întrebat:

Cum fac să nu mai arate corpul meu așa: https://imgur.com/a/Lg2YvMh

Aceasta sunt eu, așa arăt. Arăt deformată rău, știu. Sunt sportivă dar tot deformată arăt. Există operații pentru tăierea oaselor? Aceasta este forma mea osoasă, am umerii extrem de lati și sunt complexată.

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Arati chiar foarte bine, chiar daca esti mai scunda!
Foarte mult te-ar ajuta la formarea unui corp perfect, daca ai face saptamanal si 1-2 sedinte de inot, respectiv tenis de camp.

Operatiile de oase iti distrug rezistenta, nu vei putea ridica mai mult de 5 kg, cu dureri mari.

| darrio2007 a răspuns:

Arăți bine, nu-ti mai face probleme degeaba.

| mihai69 a răspuns:

Ești "deformată" doar în imaginația ta.
Dimpotrivă, lăsând la o parte distorsiunile de perspectivă cauzate de camera foto, arăți foarte ok.
Cea mai bună "operație" la care ar trebui să te supui ar fi una de împăcare a ta cu tine însăți. Un psiholog ar putea ajuta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Corpul tau arata perfect normal.Nici eu nu inteleg care e problema? Ai grija ca in adolescenta tinzi sa vezi totul prin acest filtru distorsionat, care pune accent exclusiv pe defecte cand te uiti in oglinda.Iti face foarte mult rau, asta se intelege de la sine si esti deja constienta, nu? Ai umerii normali.Aici sunt umeri lati:

https://www.antonianegrau.ro/wp-content/uploads/2020/06/80.png

In realitate nu arata nimeni ca o printesa disney, asadar ai grija dupa ce canoane de frumsuete te ghidezi, mai ales ca frumusetea sta in ochii privitorului! Prin urmare, tu esti frumoasa exact asa cum te-a lasat mama natura.

| NLS a răspuns:

Umerii aceia lati (cum ii vezi tu), te fac sa arati foarte bine.
NU trebuie sa schimbi nimic, decat la mentalitate.
Si sa continui sa faci sport, odata ce ai inceput.

Stii cand ar trebui sa apelezi la bisturiu?
Cand ai 37 de alunite pe corp, sau o ditamai tumoare in cap (sau oriunde altcundeva), sau din anumite motive, ti-au crescut sanii in asemenea hal, incat ai dureri mari de spate (cunosc o persoana ce a trecut prin calvarul acesta, -nu era placut, spunea ea).

| johnnny123 a răspuns:

Nu cred că știi ce înseamnă să fii "deformat"...

| ioana748 a răspuns:

Am deschis cu inima stransa imaginea. Ma gandeam ca natura nu a fost generoasa cu tine.
Cand ce sa vad? O imagine superba a unei fete cu spatele.
Nu i corect sa nu multumesti Universului.
Esti foarte bine asa cum esti, un specimen reusit, foarte frumos proporționat.
Parul superb de asemenea.
Cu fizicul stai perfect, mai ai de lucrat la increderea in tine.
Toate cele bune ❤️

| StoicAnalysis a răspuns:

Arati bine, stai linistita.

| mODIN a răspuns:

Nici nu mi-am dat seama din prima care crezi tu ca e problema rolling on the floor

Pare ca ai o usoara scolioza. Se rezolva cu fizioterapie in doua luni. Am avut si eu ceva similar, capul nu era inclinat cu restul coloanei. M-a pus sa fac cateva exercitii odata pe saptamana si s-a rezolvat. Dar, oricum, abia se vede, nu-ti mai face griji.

| Mindfulness a răspuns:

Arăți bine! Cred că ești frumoasa și la fata. La tine problema e psihologica mai mult decât fizic.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Problema ta nu sunt umerii, ci creierul.
Ești om, iar noi oamenii cu toți suntem deformați.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa prostile cu operati arati bine scoate mizerie din cap si apreciaza-te si iubeste-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți se pare că ai umerii lați.

| vatadezahar24 a răspuns:

Arăți super bine! Problema nu este la corpul tău ci la stima ta de sine, umerii tăi sunt normali. E doar o insecuritate, eu de exemplu vreau să fiu mai înaltă, să fiu mai mare, deoarece lumea îmi spune ca arăt ca un copil de 12-13 ani, iar eu pe parcurs am dezvoltat o insecuritate din cauza criticilor, dar am stat să mă gândesc mai bine, ca de fapt sunt sănătoasă și e normal să fim diferiți. La fel și la tine, atâta timp cat corpul tău este sănătos, de ce să te operezi? Iubește-te așa cum ești, ca ești superbă!

| anonim_4396 a răspuns (pentru vatadezahar24):

Sunt hateri esti frumix

| Cavaler001 a răspuns:

Nu mai fi complexata.
Gândește.te că unele ar da orice sa arate ca tine.
Frumusețea vine și din interior. Nu tb sa fii miss p.afara și scorpie in interior că iar nu e binewinking