Bună.
Sunt multe soluţii. Poţi folosi felii de cartof,de castravete,pliculeţe cu ceai negru,comprese cu ceai de muşeţel,infuzie de trandafiri, infuzie de mărar. Însă, pe mine întotdeauna m-a ajutat cel mai mult gheaţa.Practic,masezi fiecare cearcăn cu o jumătate de cub de gheaţă până se topeşte de tot dimineaţa şi seara. Rezultatele se văd din prima saptamana.
Baftă!
Si eu am aceeasi probleme cu cearcanele! Cred ca ar trebui sa ne culcam mai devreme!
Pai incearca-l si tu si dup-aia ne spui si noua daca a functionat, ce te costa? Si da, probabli ar trebui sa te odihnesti. Si prin asta nu inteleg sa te culci la 5 dim si sa dormi pana la 4 dupamiaza. Dormi la ore rezonabile si nu sta toata ziua in fata televizorului si a calculatorului.
Cearcanele batele vina :-L , nici eu nu le suport si cum remediile naturale nu prea functioneaza m'am gandit sa le camuflez .
Corectoare Avon , Orifflame , Astor , Rimel , Maxfactor , L'oreal , pe toate le''am avut , ma gandeam sa il cumpar pe cel de la Benefit , acela sub forma de pasta . Dar m'am oprit la L'oreal , corectoru imi sta aruncat prin frigider , nu il mai folosesc de 2 saptamani .
Am inceput sa folosesc fardu mat de la seventeen pe post de corector , si a mers , nici nu se mai vad cearcanele si partea cea mai buna machiaju nu este distrus pentru ca acest fard rezista 15 ore perfect , mai mult nu stiu pentru ca nu am rabdare sa il urmaresc mai mult :) .
Uite aici mai multe indicatii despre aplicarea lui : http://didiglamour.blogspot.com/......-stay.html .
Eu m'am gandit sa le depigmentez , si folosesc unitone 4 , sa iti zic sincer am cam oprit tratamentu deci nu am de ce sa zic ca vad rezultate . Ar fi o solutie depigmentarea deci .
Cremele pentru cearcane [ niciodata anti pentru ca anti inseamna ca nu exista problema ] sunt bune , mentin hidratarea pielii si in 3 luni se vede un rezultat dar trebuie sa fie si crema de " firma " . Deci nu te increde in nivea , gardier , gerovital etc .
Nu aplica niciodata crema in exces pentru ca iti " arzi " pielea , nici decum nu maresti sau grabesti eficienta produsului .
Cand te demachiezi rimelul il indepartezi cu apa si nu freci zona ochilor ci doar tamponezi usor pana la indepartare .
Crema o aplici seara in sensul acelor de ceasornic , ai grija ca la 11 sa dormi pentru ca atunci incepe procesul de refacere al celuleor , nu stiu foarte multe despre acest subiect ca nu m'am documentat am citit doar intr'o revista .
Spor la treaba :)) .
OaNdEl întreabă:
NadyPorahy întreabă: