| MartinAlabert a întrebat:

Cum fac sa scap de grasimea de sub fund? Numit fund dublu(butt double) e oribiiillaaa.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Nu prea poti scapa de grasime local,cel putin nu in mod natural. Daca iti doresti sa scapi doar de grasimea din locul acela, atunci apeleaza la un centru de infrumusetare sau la un cabinet de dermatologie dotat. Altfel, apuca-te de un sport si renuta la grasimile din alimentatie. Nu uita, mai importanta ca frumusetea, este sanatatea! Numai bine!

| CojocariuLaurentiu93 a răspuns:

Alergat, sport, bicicleta. Trebuie sa lucrezi enorm de mult pe acea zona a muschilor.
Daca ai simtit vreodata intariri la picioare cand urci scarile, alea sunt exercitiile de care ai nevoie.
Nu sunt adeptul si nici nu sunt de acord cu operatii, bandaje, pastile sau creme. SPORT!

| MadalinaGabriela02 a răspuns:

În primul și primul rând: mănâncă sănătos.
În al doilea rând, am să îți descriu un exercițiu: pune-te pe jos, în patru membre (ca animalele, ca să fiu mai exactă, dar nu o lua drept o jignire, așa arată), apoi ridică unul din picioare astfel încât să fie pe aceeași linie cu restul corpului. În continuarea exercițiului, ridică piciorul (nu îl forța, totuși) și coboară-l la aceeași înălțime descrisă mai sus. Fă 3 seturi de 30 ridicări cu fiecare picior zilnic. Eu am văzut rezultate, dar a trebuit să mă opresc, însă o să reîncep și eu. Îți garantez că o să ajute.