| paula_2063 a întrebat:

Cum faci bani pe missbimbo

5 răspunsuri:
| rebb a răspuns:

Jucand jocuri, participand la fasion duels&challanges, de la job`ul bimbei si de la boyfriend`u bimbei.

| Artemis94 a răspuns:

Jocuri, slujba. Probabil se vor mai introduce alte cai de a face bani dupa din noiembrie incolo.

| IceWhisper a răspuns:

Sa te ajut.
Poti sa iei bani de la prieten(daca ai unul)daca nu ai fa-ti unul. El iti va da 50 bani in fiecare zi. Poti sa iei bani jucand jocuri.Sa-ti spun care sunt jocurile care iti dau bani:
Fasion emercengy, MYSTERIEZ! 2DAYDREAMING, FITZ Scratch games si French Kiss. Unele jocuri iti dau IQ.Acestea sunt:
Jigsaw easy, Mastermmo, Jigsaw hard si sudoku.Jocul SORT OT YOUR BAG! iti da aptitudine. Daca strangi 9000mii de bani pe missbimbo poti sa iti cumperi un animal.Acesta iti va da 100 de bani in fiecare zi.Si daca ai serviciu si acea iti da bani.

Daca vrei, imi dai o fundita?

| raluuu10 a răspuns:

De la iubit,job, animalut, jocuri si daca te faci vib primesti niste bani depinde cat platesti...eu mi-am luat pe un an care e maxim si mi-au dat 20 sau 24 de mi de bimbo dollars.

| Misashi a răspuns:

Biadragutza, ai scris o gramada de prostii!

deci:

Iei bani de la prieten. Pe masura ce cresti lvl-ul, iti schimbi si prietenul care iti da mai multi bani si mai multa atitudine.

Mai priemsti bani, jucand jocuri. Acestea sunt:

Fashion Emergency, Mysteries! 2DayDreaming, FITZ, Scratch Games.

Iei IQ de la: Jigsaw easy, Jigsaw hard si Sudoku.

Iei atitudine de la:
Short Out Your Bag si French Kiss.

Mai primesti si de la job. Sper ca te-am ajutat! Imi dai fundita, please? Bimba mea se cheama katvond1259 Poate ne intalnim!

Întrebări similare