În viata nu trebuie sa-ti perzi timpul cu ce a fost o data, chiar daca ai iubit cu adevarat si nu ai primit ce in sufletul tau doreai. Ce poti sa-i demonstrezi cuiva care nu te-a meritat? Nu poti sa te schimbi doar de dragul lui, trebuie sa fii aceiasi fata, sa zambesti si sa traiesti din plin ca viata e frumoasa.
Pai eu cred ca tu nu trebuie sa faci nimic. Daca el a tinut indeajuns la tine isi va da seama ca ai fost Unica in viata lui si ca tu nu esti ca celelalte fete.
Daca chiar vrei sa il ai inapoi. Comporta-te cu el indiferenta, si fa ca nu iti pasa... Asa o sa ii fie dor de momentele in care erati impreuna.
Sper sa te ajute... Fundita?
Nu trenbuie sa-l faci tu, Trebuie sa-l lasi sa se gandeasca mai bine si dupa ia sa vezi ca o sa-i fie greu fara fata si o sa se intoarca mai repede la ea.Nebagandu-l in seama ii va creste mai mult dorul, daca insisti se va plictisi de tine si va urma drumul catre alta fata.Deco lasa totul sa vina de la el.Bafta!
Iti urez un Craciun Fericit si un An Nou plin de bucuri!
Ii poti spune multe lucruri pe care le simteai pentru el cand erai indragostita...
Se va simti prost daca sunt lucruri sentimentale (cred ca sunt)
Isi va da, probabil, seama ca nici o fata nu mai este ca tine si te va implora sa fiti din nou impreuna!
Depinde de firea lui cat e de sensibila...
Majoritatea baietilor, oricat ar fi de duri, sunt emotionati de sentimentele fetelor care ii iubesc. Dar daca nu iti spune, nu te simti prost, baietii nu prea spun ceea ce simt.
Pey daca intr-adevar a pierdut ceva, isi va da seama mai tarziu, fara ca fata sa faca ceva extraordinar.
Pai, atunci cand te paraseste un baiat si vrei sa il recuceresti este simplu sa il faci sa isi dea seama ce "bijuterie" de fata a pierdut.Cheia este indiferenta. Daca te faci indiferenta fata de el si nu il mai bagi deloc in seama atunci cand te intreaba ceva, mai ales daca respectivul baiat inca mai are sentimente pentru tine, sigur se va intoarce in bratele tale.Nu are cum sa iti reziste daca procedezi asa
Chirila_Gabriela_2003 întreabă:
kalakkas întreabă: