Scuze abia acu am vazut, pai de obicei se face dimineata, asa e cel mai ok zic eu.Eu am facut aceasta "terapie" de doua ori pe zi, dimineata si seara, rezultatele le vezi dupa o saptamana, sper sa iti fie de folos:*
Buna!
Lamaile au un efect astringent senzational, de aceea vei observa ca toate mastile pentru ten gras contin acest ingredient acru. Fa-ti saptamanal o masca din suc de lamaie si miere. Cat timp este aplicata pe fata, masca purifica in profunzime epiderma, curata impuritatile care astupa porii si reduce porii dilatati.
Te pup!
Sau poti sa cureti bine prin apasari pe zonele cu pori dilatati ..sa vezi ca isi face efectul
Poti imbiba o discheta de vata in suc de lamaie si sa aplici pe fara ..sau daca ti se pare prea puternic pentru piele(apare pielea uscata) poti amesceta cu putina apa.
Nu cu apa e gresit apa nu hidrateaza uscare lamiei, ulei de masline sau galbenus de ou, e cel mai sigur si ok, iti spun a am incercat si funsctioneaza
Si cum ai facut, mai exact? De cate ori pe saptamana? In cat timp a avut efect la tine? As dori niste detalii!
Citeste bine ce am scris.am zis lamaie amestecat cu apa..nu ca apa ar hidrata pielea..nu am specificat..cu o crema dupa..insa m-am referit la faptul ca lamaia este prea puternica pentru unele tenuri si poate sa usuce,
Cand ai pori urati pe fata
ti se face un pic greata
in oglinda cand te uiti
si iti vine sa te-ncrunti...
Insa doctorul ne-nvata
ca atunci cand ti-e cam greata
o lamaie daca-nghiti
pleaca greata, n-o mai simti...
Asadar si vasazica
iti explic, ca te vad mica
si prostuta, suparata,
ca ai pori imensi pe fata