Uleiul de ricin este bun pentru unghiile care se exfoliaza si se rup usor.seara inainte de culcare se aplica un strat de ulei pe unghia curata se tine cam 15-20 de min timp in care este bine sa masezi unghia.sincer nu am incercat acest tratament cu uleiul de ricin dar am auzit ca este destul de bun atat pentru unghii cat si pentru par,gene, sprancene, pentru regenerare.eu am incercat tratamentul pentru unghii cu uleiul de masline si pot sa iti zic ca este foarte bun.o data de douna ori pe saptamana incalzesti intr-un vas uleiul si tii unghiile acolo pana se raceste.rezultatele sunt incredibile.iti garantez:* bafta:*
Pai uleiul de ricin iti intareste unghia si o ajuta sa creasca mai repede
exista 2 metode de aplicare:
1.pui ulei de ricin intr-un castronel(e bine daca e un pic incalzit inainte daca pui castronul cu ulei pe calorifer pentru 5-10 min e suficinet)da nu tresa pui castronul plin cu ulei doar un pic cat sati ajunga pana la baza unghiei cand bagi mana in castron, si stai asa vreo 10-15 min
2.iei un pic de ulei de ricin(cu o discheta, cu un pic de vata sau chiar cu degetul)si iti masezi fiecare unghie in parte
Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala
http://www.sfaturilemariei.com/......personala/
Am probleme cu unghiile și pe fata pot să mă dau cu ulei de măsline sau de richin
iwannabeperfect întreabă: