Pei mie mi-au luat la 10 sau 11 ani si nu prea o foloseam. de abia acum)
pai ii spui ca il folosesti decat odata pe luna decat la ocazii si te rooooogi de ei)
Pai spune'le ca exista placi care nu iti ard parul (cele cu ceramica)...ma rog ard parul dar foarte putin, dar nu le spune asta
Succes:*
GossipGirl
Pai poti sa le zici ca sunt anumete sprayuri care protejeza parul
sau lle poti zice ca nu o as te folosesti ea tot timpul
Placa iti arde parul, indiferent de cat de performanta e si indiferent de ce produse folosesti pentru a preveni arderea parului.
Eu i-am convins pe ai mei sa-mi ia placa insistand intruna timp de cateva luni bune, pana cand au cedat si ne-am dus impreuna sa cumparam o placa.
Ai putea sa le promiti ca vei lua note bune, te vei purta frumos cu ei si ca nu o vei folosi tot timpul
Sper ca ti-am fost de ajutor:*. funda:S
Nu ii contrazic deloc sorry
poti sa inventezi o poveste cum ar fi ca: o sa incerk sa invat mai bine la scoala, (depinde sh de vr ai, ca sa pot sa ii inventez ceva), ca toate prietenele au sh numai u nu ai, o sa ai grija de el ca sa numva sa se ard...
ca ti-ai dorif.mult sa o primesti de ziua ta.
sau poti chiar u sa iti stangi sh sa faci o economie din bani de buzunar:X:X
sper ca te-am ajutat
Funda plzz mult:*:*
Mie mi-au luat de la 12 ani. dar nu a trebuit sa insist le-am zis asa: Nu vreau nimic cadou de iepuras decat o placa si nimic altceva. Aveti incredere ca nu o s-o folosesc ca proastain fiecare zi, doar ocazional, odata pe luna si si cand o sa o folosesc o sa ma dau cu spray protector si o sa ma fac cu grade putine
P. S: nu zii nimic ca te faci cuminte sau ca vei invata bine, pentru ca odata si odata o sa te plictisesti si dp o sa-ti scoata ochii ca uite ca iei ti-au luat si tu ai promis si nu te-ai tinut de promisiune...blah blah
te pup1 bafta!
Mai cu 3 alocatii iti iei o placa cat de cat decenta eu zic sa aduni bani si sa ti-o iei tu
Pai chiar arde parul, folosita in exces de obicei da dependenta am obs la fete in cap, cere-le colegilor tai de ziua ta sa puna bani si sa-ti cumpere una cum a facut o colega si te faci cu placa asta daca iti ti ziua in rest nu vad cum ai putea sa ii convingi, te rogi de ei, le spui ca o sa iei numa note bune, sau iti strangi bani si iti iei pe ascuns asa am facut eu odata(da nu cu placa) numai trebuie sa pui departe orice bani primesti o perioada de timp...
De ars, arde parul, asta e clar... si chiar daca folosesti produsele speciale, pe termen lung, parul tot se va deteriora.
Poti astepta o ocazie speciala, gen ziua ta, si le poti sugera prietenilor tai si atunci nu vor mai avea ce sa zica. Multa bafta!
Eu am parul ondulat si de cele mai multe ori parul sta prea bufant, prea mare intelgi tu, si mama s-a saturat sa ma vada tot timpul inainte sa plec la scoala cu o ora inainte ca imi aranjez parul mereu si nu sta si aleaalea. si pana la urma mia cumparat o placa de craciun. tu cum ai parul? Dar nu toate placile de par ard parul. cele de proasta calitate, cele bune sunt cele cerate, acoperite cu ceramica ( si eu am aflat de la o colega care foloseste de mult timp placa) si sunt in unele magazine placile de par cerate la pret mic. sper ca te-am ajutat
Exista un spary special Flat Iron (de la Wella Professionals) pe care il pui pe placa inainte sa te dai cu ea, si nu iti are parul...