Http://www.hi5.com/friend/displayHomePage.do
si completeaza ce iti cere la " Înscrie-te pe hi5"
dupa o sa primesti un email... iti activezi hi5-ul te loghezi
sper ca te-am ajutat;)
Http://hi5.com/
iti creezi un hi5.
trebuie sa iti apara codu pe mail
si il activezi.
Buna!
Intra pe acest site : http://hi5.com/
Iti scrii numele la nume si prenumele la prenume
e-mail-ul
Parola care vrei sa o ai la hi5
data nasterii dar nu pune varsta ta reala pune si tu din anul 1966 sau 1967 sau 1967 alegi tu
apoi dai inregistare si iti scrii acolo unde zice sa iti scrii parola de la yahoo
apoi dai la cont
daca vrei sa ai un profil da la "Adauga un aspect la profil si dai examinare daca veri sa vezi cu arata sau utilizare aspect daca vrei sa il ai daca dai la examinare si iti place cum arata dai Confirm scrie sus ai sa gasesti tu daca nu iti place dai inapoi si iti gasesti cel preferat pentru ati pune poze dai la Fotografii si iti apare un aparat foto apesi acolo si iti arata acolo sus :Nume album
Scriii numele care vrei tu si apesi daca vrei sa iti vada doar prietenii acel album sau toata lumea si apoi dai la incarca fotografii si apoi dai la browse si dupa ce ai pus totate fotografiile care vrei sa le ai in album dai incarca fotografii daca vrei sa aiba o descriere apesi acolo unde scrie Adauga o descrere apoi apesi la profilul meu sus si iti vei vedea profilul de la hi5 daca mai vrei sa afli ceva da-mi un mesaj si iti raspund
succes;)
Dece nu mi-a aprut tot ce am zis... eu ti-am explicat mult mai mult dar nu apare
Sau intri pe http://www.hi5.com/friend/displayHomePage.do si completezi cu nume prenume email parola si data nasterii
(daca nu esti majora trebuie sa nu pui data ta de nastere pentru ca nu va merge ci sa pui o data in care ai 18 ani) si dai pe inregistrare
Intri pe hi5.com
-sus in dreapta apare un glob si alegi limba romana la EASTERN EUROPE, ca sa intlegi mai bine
-apoi in casuta inconjurata cu o linie galbena, te inscrii, completand toate spatiile libere:nume, prenume, emal-u e adresa de messenger id-ul + @yahoo.com sau.ro,in general, creezi o parola
-trebuie sa completezi toate spatiile libere
-acestea sunt principalii pasi
succes., D,))
Intri pe site-ul www.hi5.com si pe prima pagina sa iti apara in stanga INREGISTREAZA-TE PE HI5 si in dreapta sa intri daca ai cont:), scrii acolo la inregistreaza-te p hi5 ce iti cere si dai click inregistrare si ai hi5, si dupa aia vei intelege totul. de la sine:)
inainte de toate astea vezi ca sus in coltul din dreapta(la mine e in dreapta, acum depinde cum ai tu monitorul pus) e un glob dai clik si dai pe limba romana ca sa intelegi sau lasi pe engleza...eu asa am