| Masinuta a întrebat:

Cum imi creste parul mai repede? puppy dog eyes -sunt fata si sunt tunsa pana la umeri, cu 4-5 cm mai jos-

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Paru nu ti creste mai mult de un cm pe luna, orice ai face

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Buna masinuta, ca sa-ti creasca parul mai repede trebuie sa folosesti uleiul de ricin. Trebuie sa te speli pe cap cam o data pe saptamana nici mai mult nici mai putin.Cand te speli freca-ti scalpul.Ar trebui sa te piaptani des,cel putin mai des.Dar trebuie sa ai si o alimentatie corecta, lactate, legume si fructe cat mai multe si fainoase

| psiHopixia a răspuns:

Fa'ti de 4 ori pe saptamana 2 linguri de ulei de ricin + 2 linguri de zeama de lamaie + un galbenus de ou, pune'ti compozitia pe par dar fii atenta, pana la radacinaaaa apoi pe par(lingime). Maseszi in jur de 10 minute pielea capului. Apoi iti pui parul intr'un prosop curat si'l ti pe cap cam 3-4 ore! Apoi iti speli parul normal, ca de obicei.Repeti asta de 3-4 ori pe saptamana.
Efecte. well,parul creste repede, mai sanatos, mai stralucitor si mai puternic!

| Visecolorate a răspuns:

Poti folosi ulei de ricin la radacina (amestecat eventual cu galbenus de ou). Lasi pe par ceva timp si apoi clatesti. Mai e buna tinctura de ardei iute (amesteci cu putina apa pentru ca altfel e foarte iute si poate provoca iritatii). Stimuleaza cresterea parului. Poti sa incerci si un sampon pentru volum ( eventual de la farmacie pentru ca cele naturale sunt mai bune si poti cere sfatul cuiva). Bafta :d

| SadRomance a răspuns:

happy Hraneste-ti parul, hidrateaza-l si spala-l cu produse naturiste. Nu incerca sa folosesti sampoane pentru crestere sau mai stiu eu ce.Ai rabdarebig hug decat sa creasca repede, mai bine sa fie sanatoshappy

| xLuenn a răspuns:

Buna!
Am venit si eu pe' acibig grin.
Ia sa vedem, vrei sa ai parul mai lung deci...Hmm...
Pai dupa cum sti daca parul nu e sanatos acesta cade dar creste alt fir in locul lui.Niciun sampon nu te ajuta cu ine stie ce mai mult.Produse naturiste? De unde stii ca vor functiona? Eu stiam ca parul e stralucitor si anatos oricumstraight face. Totusi crezi ca-ti va creste mai repede daca cauti cine stie ce de produse care unele pot fi daunatoare pielii.Nu cred ca ceva ar putea sa faca sa-ti creasca parul mai repede.Nu-ti dai seama acum dar parul scurt nu e omorstraight face.E si el frumos.Conteaza sa ai incredere in tine si sa te multumesti asa cu esti.Parul lung, draga mea, are nevoie de multa atentie.De exemplu te usuci mai greu, te speli mai greu, ia gandeste-te tu bine.Vara nu o sa-ti fie cald cu parul lung? Iarna tine de cald sa stiilaughing. Daca tot insisti sa ai parul lun asteapta sa-ti creasca el normal si nu, nu-i adevarat ca creste cu 1 cm pe luna cel putin asa cred eu. Vorbeste c-un doctor:nu cred ca o sa-i pese. Uita-te pe internet.Gasesti tu cevahappy.Extensii?laughingNu prea cred. Daca nu-i parul tau natural? Ce sa maihappy. Faci ce vrei sper ca ti-am fost de ajutor.
O zi buna! Si norocwinking:*:*:*.
Ciaohappy.

Răspuns utilizator avertizat
| Mikaelllla a răspuns:

Iti creste mai repede daca iti aplici pe par ulei de ricin, de 2 ori pe saptamana. Sau ai putea sa-ti cumperi extensii. In IDM 5 lei bucata, de 75 cm.

| Crystyancristian a răspuns:

Astepta!happy