Parul se spala de cate ori e nevoie; nu doar o data pe saptamana. Intr-adevar, daca exagerezi cu spalatul(insemnand zilnic), trebuie sa-l mai raresti, pentru ca usuca parul, dar nu il distruge. Asta nu inseamna ca daca il speli de 2 ori o sa fie groaznic . O sa arate groaznic in caz contrar, pentru ca efectul de nespalat va fi foarte vizibil.
Inainte cu cateva ore de a-ti spala parul, aplica ulei de cocos(nu la radacina) si te samponezi bine cat sa nu ramana reziduu. Foloseste un sampon pentru hidratare, iar pe parul semi-ud sau ud un tratament leave-in(adica pe care nu e nevoie sa il clatesti) care sa ti-l faca mai lucios. Eu folosesc unul de la schwarzkopf, din gama gliss, ultimate oil elixir(nu ingrasa parul). Il gasesti cam peste tot... Eu l-am cumparat din Kaufland.
Depinde de la persoana la persoana. Dar la mine este de ajuns sa mi-l spal de 2 ori cu sampon consecutiv, cu acelasi sampon (aproape orce fel de sampon), o data pe saptamana cand imi spal parul. Nu e bine sa iti speli mai mult de o data parul, pentru ca asta il distruge, si nu e bine sa folosesti foarte multe produse pentru par.
Dollicious întreabă: