Pai la par:
Trebuie sa il ti intr'o coada cat mai sus posibil
Iar la Unghii: Pai eu stiu ca daca le ti in apa parca cresc mai repede putin XD
Sper ca te'am ajutat
Pentru par, ar trebui sa til legi in coada acasa, asa a facut o colega si i-a crescut repede, la unghii nu stiu sigur.
Pentru par cuta ceva la plafar(sper ca gasesti) si la unghii cu cat le tii mai mult inapa iti cresc mai repede si este si la avon un gel roz pe la alea de unghii si ala ajuta ca sa creasca mai repede... funda:?
Bună.
Pentru păr poți face o mască din ulei de ricin, gălbenuș de ou și vitamina A (fiolă), aplici pe pielea capului și pe lungimea firului de păr și la 2 ore mai târziu te speli cu un șampon pentru fortifiere/vitaminizant și un balsam hrănitor. Este suficient o dată pe săptămână, iar vârfurile tăiate la 8-12 săptămâni stimulează de asemenea creșterea.
Tot cu ulei de ricin poți da și pe unghiile fără ojă, iar aceasta din urmă trebuie să o îndepărtezi cu o soluție care să nu conțină acetonă deoarece distruge unghia. Faci masajul lor, seara înainte de culcare. Mai poți folosi și ulei de măsline, gel pentru îngrijirea unghiilor, etc. Aici trebuie să faci seară de seară operațiunea.
Primele semene apar după 2-4 și chiar 6 luni de zile.
Pa, pa.
Buna, pentru a creste parul trebuie
1. masajul scalpului (pielea capului)
2. hranirea parului cu masti si spreiuri speciale
3. mananca multe vitamine
5. nu te spala prea des
6. REGULA DE AUR! tai 2 cm cresc inapoi 6.
unghiile:
1. mananca multe vitamine
2. cumpara ola speciala pentru asta
3. pilestele si curatale
AndreeaDavid întreabă:
lolyta_2678 întreabă: