Cu sare si bicarbonat de sodiu tii albeste, dar,:-s tii macina.
Cel mai bine ar fi sa-ti consulti dermatologul
Bafta!:d
Prima data cumperi un Colgate Max White. te speli cu pasta. dupa aia pui pe periuta bicarbonat de sodiu si freci fara nimic doar bicarbonatu si in 2 o sa vezi rezultatele foarte tare... funda!
Nu este recomandat sa te faci cu sare. du-te la dentist si fa-ti un detatraj si spala-te pe dinti dupa fiecare masa. (daca esti in vizita ia-ti cu tine Orbit white)
Bicarbonat si sare dar mai bun e bicarbonatul o colega de-a mea s-a facut cu bicarbonat de aproape un an si dupa aia avea dintii albi dupa aia a folosit pasta de dinti in continuare am zis ca o sa folosesc si eu metoda asta funda plz ca am putine plz plz plz:X:X:X
Eu am incercat asta cu o prietena. acum 1-2 ani :]]. De recomandat. nu prea stiu ce. Ceilalti useri o sa-ti zica la sigur. Scuze. Insa cu sarea, merita incercat. Eu cu fata aia am lua-o in gluma. Inca o mai luam. Depinde si daca o vei folosi de fiecare data cand te speli. Eu am facut o data si gata. nu se albesc :]]. Imi e totusi sa nu ti se intample ceva cu dintisorii :]] Dar nah.
Da, se albesc de la sare.Acest efect il poate avea dupa o spalare, dar mai intens dupa mai multe spalari. De exemplu poate ai incercat pasta Parodontax, care contine de asemenea sare. Albeste dinti dar are un gust destul de neplacut.
Pai incearca cu Dicarbonat. Pui pasta de dinti pe periuta, si dupa pui si praf de dicabornat.Si te speli.Si sa vezi ca o sa se mai inalbeasca foarte repede, daca te speli in fiecare zi de 2 3 ori :d
Poti cu lamaia sau bicarbonat. Nu se albesc pe loc, dar oricum mai repede de cat cu pasta de dinti singura.
Buna!
1. e vorba de sare de lamaie(poate fi si bicarbonat)
2. mi-a spus dentistul ca nu e bine pentru ca ti se roade smaltu de pe dinti(sau ceva de genu)si ti se strica dintii!
eu nu tias recomanda!
funda?
E o prostie treaba cu sare si bicarbonat . Merge dar macina dintii, foloseste Pasta de dinti Signal.
Funda
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute