Folosesti bicarbonat de sodiu cand tes peli zilnic pui pe periuta peste pasta de dinti
Gelurile pentru dinti ce pot fi procurate din supermarket sau magazine de cosmetica au in componenta peroxid si se aplica folosind o periuta. In general, ele se folosesc de 2 ori pe zi, timp de 14 zile. Totusi, trebuie citite instructiunile inainte de utilizare, deoarece fiecare are particularitatile sale
De cand mi-am luat o periuta electrica, am observat ca imi curata dintii mult mai bine si mi s-au albit. Poti incerca pasta de dinti Pearl Drops sau leacuri mai babesti (amoniac si zeama de lamaie).
Spor!
Din experienta iti spun ca produsele care se gasesc la magazin pentru albirea dintilor... sunt de scurta durata, mai mare e reclama decat efectul obtinut, procentul de peroxid ce contine e putin... asa ca dai banii pe geam afara, poti incerca bicarbonatul... e ok insa nu face minuni (atat efect are ca si gelurile luate din magazin )... singura metoda corecta si de durata este cel facut in cabinetul de stomatologie cu produse profesionale... insa si albirea in cabinet are dezavantajele ei, sensibilitate dentinara, obturatiile raman la culoare initiala si va trebui schimbate, etc...
Sare, bicarbonat de sodiu puse chiar direct pe peroiuta de dinti, geluri din comert dar nici intr-un caz nu recomand periajul dentar, vor incepe preblemele cu dintii, am trait pe propria-mi piele acest necaz si foarte greu si in timp indelungat l-am remediat.
Cu bicarbonat de sodiu!
Este cel mai bun.
Bunica mea a folosit.Si acum la 65 de ani are dinti foarte alti si foarte sanatosi. Se folosit de 3 ori pe zi dar
Ai grija! Tratamentul il poti face doar daca nu ai nici o carie, altfel risti sa-ti strici toti dinti!
alexandra_1550 întreabă: