Cel mai repede se albesc prin spalarea frecventa a dintilor cu periuta curata si pasta de dinti cu flour.Incearca si cu apa de gura.(dar nu ajuta foarte mult, este mai mult pentru clatire dar are ceva in ea care ajuta si la albirea dintilor.)
Manaca lamai albesc dinti eu cand eram mica mancam si aveam cei mai albi dinti.
Poti folosi bicarbonat de sodiu. Atunci cand vrei sa te speli pe dinti, alaturi de pasta de dinti obisnuita sau cu efect de albire pui si putin bicarbonat.Folosesti o felie de lamaie cu care iti dai pe toti dintii, interior si exterior.
Poti comanda un tratament de albire de la farmacie sau poti folosi plasturi pentru albire a dintilor(eu am folosit si chiar au fost eficienti).
Poti merge la medicul tau stomatolog pentru un tratament de albire profesional, dar depinde de varsta ta...iti va recomanda el tratamentele potrivite pentru dantura ta.
Succes!
Dupa maxim o jumatate de ora dupa ce ai mancat ceva spalate pe dinti.Acest lucru va preveni ingalbenirea. Dupa ce bei ceaiuri, cafea, ciocolata calda etc clateste-ti gura cu apa, pentru a nu aparea pete pe dinti. Spalate dimineata cum te scoli pe dinti deoarece pe timpul noptii se depun multi microbi in gura, la pranz dupa ce mananci si seara inainte de culcare.Pentru albire se poate folosi si sarea de bucatarie(o pui pe periuta si freci dintii)Chiar functioneaza, chiar daca iti va creea neplaceri in gura.Si cum au spus si ceilalti foloseste si bicarbonatul de sodiu dizolvat in putina apa(dupa aia clatesti gura cu acea apa)
Sper ca am fost destul de explixita si ai inteles.
Pa-pa!
Pune bicarbonat pe un servetel si freaca 5 min
apoi te speli si cu pasta de dinta care nu face spume
Romania2014 întreabă: