| alinae a întrebat:

Cum imi pot albii dintii? Fara bicarbonat. Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Snuff a răspuns:

-Sarea grunjoasa
Se foloseste seara,inainte de culcare, asemeni bicarbonatului de sodiu. Dupa folosire, dintii se clatesc cu apa din abundenta.

-Zeama de lamaie
Zeama de lamaie se amesteca (,) cu o cantitate egala de apa.Cu lichidul astfel obtinut se clateste gura de 3 ori pe zi (optional,dupa fiecare masa).

-Masticatia
Dupa cum se stie, masticatia este foarte importanta din multe puncte de vedere. Ajuta cu precadere in diete, dar si pentru sanatea dintilor.Mestecand bine alimentele, mai ales mere, poti avea dintii mai albi.
Bafta! happy

8 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Sare, sau sa te speli des.

| Biia14 a răspuns:

Buna! Spala-te cu paste de dinti cu efect de albire.Mergi regulat la stomatolog pentru detartraj, tot el iti poate face diverse tratamente cu efect de albire a dintilor, sa stii ca au preturi cam piperate.Acasa,spala-te pe dinti cu sare de bucatarie.Ai grija de tine>big grin

| alinae explică:

Orcum va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

| cristinaargint a răspuns (pentru alinae):

Pe langa toate sfaturile de pana acum as adauga : sa iti clatesti gura cu apa din abundenta de fiecare data cand mananci ceva si in special dulce...

| Coco2730 a răspuns:

Daca te intereseaza mai degraba cum sa ai dintii albi in general, nu doar sa ti-i albesti, te pot ajuta cu cateva idei care la mine functioneaza.
Unu, foloseste o pasta de dinti de doua ori pe zi, dimineata si seara.
Doi, nu manca dulciuri. Daca folosesti produse zaharoase, poti salva 20% din greseala consumand o leguma sau un fruct proaspat imediat dupa aceea. Mai mult, chiar si vinul, sfecla si produsele alcoolice pateaza dintii, de aceea ar fi chiar bine sa consumi o leguma sau un fruct dupa ele.
Trei, cele mai daunatoare pentru dinti sunt gumele de mestecat. Dupa aceea urmeaza produsele cu zahar- gen bomboane cu menta pentru respiratie fresh. Iti recomand o apa de gura pe care sa o ti in geanta.
Patru, o data pe an mergi la detratraj. Cred ca e destul de des.
Cinci, incearca o lampa cu ultraviolete si solutie cu apa oxigenata. Poti incerca acasa: setul il poti gasi cu apx 50 de lei-dar trebuie sa o gasesti; sau la stomatolog: costa apx 500 lei. Astea sunt preturile la care mi-am cumparat aparatul si pretul stabilit de dentistul meu.

| Tudor_4193 a răspuns:

Incearca cu polizorul. Vezi poate merje!

| denisxd a răspuns:

Mergi la dentisthappy