Salut!
Si eu am patit-o de multe ori.Depinde acum, unele te considera urat, altele te considera frumos...Pe mine unele imi spuneau ca sunt rocker nasol cu plete, altele mai sa imi cada in brate pe scari...Fiecare se simte sau nu atras de cineva, nu cred ca exista om urat si om frumos, depinde de cine este vazut acel om.
Te salut,
Adrian!
Buna!
In primul rand, alegerea unei fete de a accepta sau respinge o invitație nu are legătură doar cu partea estetică ci cu mulți alți factori!
În al doilea rând, dincolo de niște trăsături la modă fiecare are propria sa idee despre ce înseamnă să fii frumos așa că unei fete i se pot înmuia genunchii când se uită la tine și alta să strâmbe din nas.
Iar dacă vrei și mai multă relativitate: pari foarte tânăr, cine știe cum vei arăta peste 2-10-20 de ani?
Capul sus și mult succes data viitoare!
Ok in primul rad daca te place te place asa cum esti. Nu trebuie sa te schimbi pentru a te place o fata caci s-ar putea sa iti para rau pe viitor. Treaba cu sunt "urat " nu cred ca conteaza adica ce e inauntru conteaza, aspectul dispare. Poate fata are un alt motiv pentru care te-a refuzat sau poate pur si simplu nu simte nimic. Increderea nu trebuie sa dispara daca o fata te-a refuzat stii cum se zice :" Balta e plina de pesti". Daca totusi vrei sa pari mai cool, incearca sa adopti un stil vestimentar mai interesant. Adica uita-te la baietii din jurul tau. Eu zic sa mai intrebi o data si daca refuza sa o intrebi de ce, poate asa te va lamurii. Si incerca cu alte fete apoi.
DaciaRomania întreabă: