Doar peaptana-l si dupa asta impletestel in cit mai multe gitisoare, lasa-l pe noapte daca ai posibilitatea pe ziua si noaptea de miine
Poti sa te speli bine pe cap,'freci' radacinile ca lumea,dupa care te stergi cu prosopul,tot punand accent pe radacini.
Nu te pieptana,ca-l indrepti la loc.
Te poti usca, cu capul in jos, ca sa dai volum.
Daca il ai drept nu stiu daca se poate.
dupa ce faci baie, stergeti parul cu un prosop asa cum faci de obicei, nul pieptana, si dal cu spuma de par
nu-l usca cu feonul.
Impleteste-l in codite subtiri si lasa-l o saptamana.Si eu am facut asa si mi-a stat moooooooollllt timp.
Buna, incearca asta http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A, e videoclipul de la candygirl
eu am incercat si mi-a stat parul ondulat timp de 2 zile, fara sa-mi dau cu fixativ sau cu spuma
Te dai cu spuma, iti rasucesti parul pe o perie rotunda si dai cu feonul pe parul rasucit pe perie.dar asta nu cred ca poti u singura trebuie sa te faca cineva pentru ca trebuie sa mai tragi si de perie in sus pe par.
Http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A e forte bun chiar daca nu e in romana
Daca ai parul lung ai dupa ce parul se usuca putin sa iti fac mai multe coculete dar cat mai sus ca sa poti dormi cu ele si dimineata o sa iti stea super P.S :::sa iti dai parul cu putina spuma dupa ce desfaci daca vrei ca buclele sa fie rezistente...dar sa iti faci cat mai multe din suvite mai subtiri ca sa iti stea mai bine
ralucaizabela12 întreabă: