-placa;
-poti sa faci baie si sa-ti impletesti parul si sa-l usuci.cand ii dai drumul va fi cret;
-ondulator;
-perie de par rotunda si foenul;
-bigudiuri din alea care se pun in apa fiarta sau din acelea cu scai.
Sunt multe metode de a-ti increti parul.
pupici:*
Dupa ce faci baie pe cap stai mai mult cu parul ud infasurat intr-un prosop, dupa care date bine cu spume, infusureaza parul din nou in prosop si mai stai cateva minute. Usuca-te cu parul in jos. Parul va fi ondulat foarte frumos dupa aceea. Sau mai poti cu drotul, sau chair si cu placa(daca ai o placa mai subtire, intorci parul pe placa si tragi asa se poate increti cu placa!), dar asa iti arzi parul.
Pey poti sa il impletesti in codite subtiri eu asa il fac il lasi peste noapte. dupa ce te speli pe cap il impletesti
Eu folosesc moatele e simplu si usor. cum se procdeaza:o bucata de material subtire.si pui ziar il infasurez pe bucata aia de material subtire ma refer ca un snur mai lat un pic.asa.si cand e ud iei cate o sufita de par si il infasoi in moata in ce sens vrei in iauntru sau afara...il invasurez pana se termina parul. sus la scalp.asa faci cu tot parul.asa e indicat sa ti-l faci seara.si sa dormi cu ele nu o saa te deranjeze.si cand te trezesti dimineata ai sa ai un par ca la o oita
Bigudiuri, iti faci melcisori dupa baie, si dormi cu el asa, mie imi facea mereu mama cat am eam mica.iti mai poti face si codite impletite cat e inca umed parul.eu mi-l pun pe bigudiuri, imi fac melcisori dupa baie, imi fac codite impletite si asa mai departe. sper ca ti-am fost de ajutor! o seara buna!
I_LOVE_YOU_AND_I_AM_COOL!
@ andreea:poti increti parul cu placa? Eu stiam ca asa il indrepti dar na...
Poti folosi bigudiuri, ti-l poti pune pe moate, il poti da cu o spuma buna cat e ud si te usuci cu capul in jos folosind un foehn cu difuzor.
@Andreea:interesant...sunt convinsa ca multa lume nu stia de asta.Cam toti folosim placa pentru indreptatul parului.
Il faci permanent
cu peria cand te usuci
codite multe impletite
sunt multe placi de cumparat
ondulator
bafta si eu mil fac cu ondulatorul si bigudiurile si imi tine 3-4 zile cu bigudiurile
Da @ anna, poti sa-ti incretesti parul cu placa. Si sa nu zici ca vorbesc prostii uite:D : http://www.mabella.ro/onduleaza-ti-singura-parul-cu-placa/
Il rasucesti cat e ud si il faci melcisori (ceva de genul, adica il rasucesti pana se aduna) si il prinzi cu agrafe. Apoi il lasi sa se usuce sau il lasi peste noapte asa daca l-ai prins uscat.
Eu ma dau cu spuma cand am parul ud si il strang cu mana in timp ce ma usuc si sta foarte cret, dar poate depinde si de par
anonim_4396 întreabă: